Gece yatarken gecelik giymeye utanıyorum 2.evlikiğim ilk evliliğimde de giyemedşm şimdi de giyemiyorum çok utanıyorum var mı benim gibi olupta alışan
Fantezi gecelik
[silindi]
Bende utanıyorum ve bir türlü bundan kurtulamıyorum 😑
Yasemin_1991 ah canım yanlız değilsin. Benimde ikinci evliliğim. 3 yıldır evliyiz bir kere giydim. Utana utana imdada hamileydim sanırım hormonlar tavan yapmıştı. Şimdi de giymek istiyorum ama çekiniyorum nasıl aliscam bilmiyorum gecelikler dolap bekliyor hep
Neyden utanıyorsun? Eşinin vereceği tepkiden mi? Vücuduna yakıştıramadığından mi? Problem tam olarak nerde ?
Yasemin_1991 erkekler duygularını belli etmedikleri için kadınlar utangaç. Siz ne kadar arzulandığınızı, ne kadar seksi bulunduğunuzu bilseniz uçar gider bu utangaçlık. Ama önce eşinizin utangaçlığı bırakıp size açılması lazım 😅
Artiksusun eşim birşey demez vücudumlada alakası yok çok şükür fiziğim yerinde ama onu giyip yatağa girmek düşündürücü
Turuncu eşim karanlıkta ben görmeyince ne anlamı var diyor illa ışık açık olacak bende utanıyorum haliyle 😅
Yasemin_1991 dışarda gecelik bu diyeceğin kıyafetle dışarda kimseden utanmadan gezen bı sürü kadın var 😒 giy gitsin helaline giyiyosun sonuçta giye giye alışırsın
önce sade gecelikle başlayın bir esprisi olmayan düz uzun, sonra ufak yirtmaclar sonra dekolteler vs bu şekilde hem siz hem eşiniz alışır diye düşünüyorum
Yasemin_1991 niye canım hoşuna gider aksine , bir kere yap devamı gelir bak gor 😂
Yasemin_1991 Loş ışık olsa? 😄
Yasemin_1991 Utanacak hiç bir şey canım ya.. Eşine süslenmek giyinmek kadar güzel birşey varmı bence gecelikler bile renk katıyor ilişikiye.. Benim dünya kadar geceliğim vardır mesela ama bende fantezi giyimem absürt falan. Ama artık onları bile deneyesim var.. Benim eşim bana hediye alır hatta 🙈
Yasemin_1991 Kiizz kocana giycen neden utaniyosun Allah aşkına😂 sen benim evde nasıl gezdiğimi bilsen kocama neler yaptığımı bilsen kalpten gidersin herhalde edepsizligim diz boyu😂😂😂
Seksi_hatun niye cekiniyorsun kız giyin nolcak
Yasemin_1991 bende utanıyorum aslında giymek istiyordum ama eşimden dolayı aşamadım utangaçlığı ve kaldı öyle fantasi kıyafeti giyipte yanına gitmem yani
Yasemin_1991 şöyle cesaretlendir kendini ben bu geceliği giyince kocamın aklını başından alacağım diye emin ol seni öyle görünce zaten aklı uçup gidecek çekinme kocan o senin seks yaparken utanmıyorsun gecelik giyince mi utanıyorsun loş ışık yap odayı öyle giyin ya da eşine söyle benim için dolaptan gecelik seçer misin onu giymek istiyorum de içinde seni hayal edip seçeceği için daha heyecanla giymek istersin 😂
mamacita ders ver azcik bize o zaman kız 🤣🤣
Yasemin_1991 hava çok soğuk yazın giyinin🙈
Seksi_hatun isme bak seksi hatun ama gecelik giyemiyor🙈