Snowflake demeseydin mecbur muydun? Baska kiracimi yoktu? Ileriyide dusunmen gerekirdi ..

Snowflake kötü birseyler demek istemiyorum ki sjze.. bu herkesin yasadigi durumlar maalesef artik, gercegi soyledim kendi adima, siz olsaydiniz ne yapardiniz diye sordugunuz icin yazdim ben.. istediginiz rakam belirlediginiz kira bedeline gore ucuk bir rakam ilk yil zaten kendjsj siz soylemeden üzerine koymus ikinci yil o fiyatin neredeyse 6katini istemekte ne bileyim.. aklima gecenlerde haberlerde izledigim bir olay geldi.. yasli adamin biri kiracisi istedigi kirayi veremeyince baltayla kapiyi kirip onlara kabusu yasattiriyordu.. 🤦‍♀️

Redkids Allah o durumlara düşürmesin. Yaşlı insanlar daha çabuk sinirlenebiliyor bazı durumlarda, daha fazla malına düşkün olabiliyor.
    İlk defa bi kiracımız oldu, dediğim gibi sıfır bina kırmak istemedik gönlü olsun istedik deposito bile almadık

ZRaporu ya gel alnından öpücem.. böyle insanlar yüzünden ev bulamaz oldum ben. Eşim 5500 maaş alıyor kira yok 4000 e bile bulamıyorum…. 2 çocukla napayım ben böyle insanlar yüüznden fırladı kiralar kimse yokun halinden anlamıyor

Cikolatali-waffle böyle insanlar derken ? Edebinizi takınır mısınız lütfen! Ben kiracımla anlaştım buraya fikir almak için yazdım eleştirilerede saygı duydum ama böyle insanlar derken hangi sınıfa sokuyorsunuz anlamış değilim herkes saygı çerçevesi içerisinde konuşmalı diye düşünüyorum

Cikolatali-waffle Herkes kesesine göre gitsin ev baksın. Ben kiracıma vermişim 1315e siz 4000 lira istiyorlar diyosunuz. Bana laf atamazsınız burda, gidin başka başlık açın orada değerlendirin muhatap olmak istemiyorum sizinle

Snowflake sözleşmenizdr ne yazıyor sa ona göre davranmalısınız ben kiradayken tefe tüfeye göreydi artış ona göre yapılıyordu

Snowflake oh iyi yapmışlar size. İnşallah dava açarda mahkeme sonuçlanana kadar kira ödemeden oturur. Size böylesi mustehak çünkü. Sizin gibi doyumsuz insanlar yüzünden millet sokakta yatacak neredeyse. Bizimde kirada evimiz var 1000 TL’ye verdik istesem evden de çıkarırım ama o günaha girmeye gerek varmı!

İstanbul’da kiraciyim 1750 2+1 çatı katında oturuyorum verdiğiniz fiyat gayet iyi fazlası da onu zorlar zaten piyasa ortada ama inanın 2 çocuğum var eşim çalışıyor sadece ve çok zorlanıyoruz maalesef 🙄

Snowflake uymak zorundasınız yeni kontrat yoksa kiracın haklı bunu en basında düşünüp ev oranlarına göre kiraya vercektiniz düşük verip biranda %19 üstü zam yapmazsınız mahkemeye verseniz seneler sürer siz zararlı cıkarsınız

Ayrıca ister miami de ister dünyanın öbür ucunda tatil yapsın bu sizi ilgilendirmez ki

Kira sözleşme VS herşey elinizdeki kagıtlarla işler bence cok zorlamayın siz zararlı cıkarsınız

Snowflake sözleşmede tefe TÜFE’ye göre arttırım olucak diyorsa bu sene yüzde 21 diye biliyorum ona göre arttırım olur yer mekan gozetmez sözleşme neyse o olur zaten bunun üstünde arttırım olmaz

_Vega Benim karnımda gözümde tok merak etmeyin, kiracımla anlaştım zaten kimseye hesap vermek zorunda değilim ben buraya fikir almak için yazdım linçlenecek bi durum yok! Tüfeye göre zam yaptık, kiracımda bende mutluyuz.

mamacita kimseyi evden çıkarma gibi bi durumum olmadı kiracıyla anlaştık TÜFE üzerinden yasal hakkı neyse onu verdi 1315 liraya anlaştık durumu olduğu için 12 ay peşin vermek istedi.