Bir hoca var büyü filan yapmıyor ama sadece sende büyü var mi yok mu onu söylüyor para da almıyor Allah rızası için yapıyor. Bana bebeğim de 1 tane üç harfli olduğunu söyledi. Bebeklerin gözlerinde perde olmadığı için herseyi görüyorlar ve bebeğin o şeyi gördükçe cok huysuzlaniyor ağlıyor huzursuz oluyor gibisinden konuştu. Sizce bebek de üç harfli neden olur? Ben bebekler melek diye biliyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Bebek de üç harfli
Patateskizartmasi7 tövbe bismillah o nasıl öyle hoca ya bebekler dünyanın en masum canlıları neden bı cin ona musallat olsun çok korkuttun beni valla bacım nazar filan vardir bebek agliyosa durmuyosa
Tövbe Tövbe Korkutucu 🙄🙄🤦🏻♀️
[silindi]
İnanmayın böyle şeylere . Minicik bebeğe masuma niye cin Musallat olsun . O adam para almıyor ama emin olun vardır çıkarı üç beş insanlar eline tutuşturuyordur vs .
O kim ki böyle şeyleri biliyor ? Üstün varlık mı ? Sıradan insan işte . Nazar olmuş olabilir , bi derdi vardır gazı vs .
Patateskizartmasi7 ve sizde buna inandınız ? Allah aşkına biraz mantık.
Patateskizartmasi7 hangi yılda yaşıyoruz lütfen böyle şeylere inanıp çocuğunuza bisey yedirip icirmeyin bebeklere öyle şeyler olmaz
Patateskizartmasi7 bebeğinize nazar duası bol bol okuyun ayetel kursi okuyun Allahın izniyle bisey olmaz kimsenin lafına da itibar etmeyin
Patateskizartmasi7 bebek bu ya tabi aglar huysuzlanır .bayılırsınız normal seyleri anormallestirmeye .hemen büyü yada üc harfli teshisi 🤦🏻♀️bir cocuk kalmıstı böyle seylere katmadıgınız .durduk yere cocugun basını yakmayın
- Düzenlendi
Patateskizartmasi7 bir bebeğe cin musallat olamaz o günahsız sabidir onun mutlak korucuyucusu ALLAH’tir . Böyle insanlara inanmayin. Belki bebeğinize gorunebilirler korkutma amacli ama bu musallat değildir Felak nas Ayetel Kürsi surelerini devamlı olarak okuyun bebeğinize hiçbir şey yaklasamaz . Hatta küçük bir Cevşen alıp omuzuna takarsanız çok daha güzel olur
Patateskizartmasi7 minicik sabi Allahın ve onun meleklerinin himayesindedir, böyle musallat falan olmaz bence inanmayın bebeğinizi doktora götürdünüz mü farklı sorunu olabilir huysuzlanop ağlamasına kolik,alerji vs…
Bebeğe olması imkansız ya minicik daha zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu bence inanmayın. Bildiğiniz duaları okuyun sürekli bebeğinize belki nazar oluyordur içinizi ferah tutun
- Düzenlendi
Patateskizartmasi7 la havle vela kuvvete illa billa aliyim azim şimdi de masum bebekler üzerinden dedikleri şeylere bakın
Patateskizartmasi7 Evet doğrudur. Kızım geceleri cok ağlamaya başlamıştı nedensiz uyku arasında ve asla benden başka kimseye gitmiyor bakamıyordu. Işığı açardım susardım kapattigim an çığlık başardı once anlamadım 1 ay boyunca uykusuz uykusuz geçirdim gecemiz gündüz gumdumuzun gece olmustu artik. Bi hoca var nazar vardır dua etsin dedim. Aradım baktı görünüyorlar dedi dua yolladı yaptim 1 ay yine öyle gecti. Şimdi rabbime bin kez şükür olsun geceleri cok rahat uyuyor. Olabilir yani bebeklere jersey daha net görüldüğü için. Rabbim yaşatmasin zor çünkü
Hoca once sordu doktora görürdünüz mu sağlık sorunu var mi diye. Götürdük bisey çıkmadı dedim oyle bakti ne olduğuna
- Düzenlendi
Patateskizartmasi7 bebek bir melektir ona Allah’ın izniyle hiç bir şey yaklaşmaz melekler onu korur 😍ama eğer sende bebeğinde bir şeyler fark etiysen saygı duyarım 🙂😍
Patateskizartmasi7 her ne kadar linç etselerde malesef böyle şeyler olabiliyor bana çok küçük yaşta musallat oldular aileme söyledim çocukluğuma verdiler inanmadılar şuan çok pişmanlar, küçük kardeşimde görüyordu onları 3 yaşındayken, yani linç ederler büyük ihtimalle ama mslesef oluyor böyle şeyler
Bal_kizin_annesi ne duası söyler misiniz
Patateskizartmasi7 dinen bebeklere görünür derler Ama bebekler onları arkadaşı olarak görür yani onlardan korkmazlar. Ama bunlara takılmayın bebek bu gazı olur ,acıkır, altı kirli olur vs vs vs..
- Düzenlendi
Patateskizartmasi7 tövbe yarabbim böyle her gördüğünüz hocaya inanmayın bebekler melek öyle birşey olur mu Allah korusun felak nas okuyun ayetel kürsi inşrah süresi bunları okuyun bebeğinize böyle şeylere de inanmayın heleki bir bebekte olmaz melek o daha tamam duydum etrafımda böyle birşeyler hatta akrabamda olmuştu adam en son aklını kaybetti ama bebekte olmaz canım
Patateskizartmasi7 Bebekler melek.Üç harli bi masum bebeği napsın allah aşkına.Okadar yetişkin dururken bebeğe o haliyle ne yaptırabilirki.Hadi bi yetişkine desen derimki ona günah işletmek için,intihar ettirnek için,hayat sevincini elinden almak için,ibadet etmesine engel olmak için vs vs.diye musallat oluyor ama bebeğe o üç harfli ne yaptırabilirki günahmı işletecek.Allah aşkına biraz mantıklı olun.