• +18
  • Bebek de üç harfli

Patateskizartmasi7 Bebeklerde perde vardır meleklerini görürler perde kalkana kadar yani meleklerini unutanakadar konuşmazlar derler yani bebeklerde musallat yoktur çocuk degilse

Merhaba yazılanları okumadim böyle şeylerden etkilenenler oluyor buna bende dahil başlığa böyle açık açık yazmazsaniz çok sevinirim çünkü kelimeyi gördüğüm an kötü olurum hep🙏

Tövbe estağfurullah bian bebeğimi emziriyorum korktum yaa Allahım şeytana uydurmasın sizde aklınıza sahip cıkın öyle sacma sey olmaz

Patateskizartmasi7 içeriğini bilmoyutim suya koydum 1 hafta içti en son yikadim o suyla(yere dökmeden leğen icinde ) allaha tevekkul ettik bin kez şükür olsun kuzum artik rahat

2 ay sonra

Patateskizartmasi7 çocuklarda göz perdesi yok tabi yani gorebilirler bu gayet normal şimdi dini açıdan bişey diyemiyorm rahatsz edip edemediklerini bilemeyiz benm mesela kızım daha 4 aylıktı sabah namaznda gttm türbeye hangi akla mantksa gttm işte kızım o günden beri en az 1 ay hiç uyuyamadi hep huzurszdu titreyerek kalkiyodu yattgndada atak dediler ama çok fazla kötü olmstu sonra okuttuk yaptk biseyler iyileşti şükür tövbe ettm bı daha gotrmeye😬