• Muhabbet
  • Birinin ölmesini istemek günah mı

Merhaba kızlar sorum bu birinin ölmesi için beddua etmek günah mı internetten baktım bi yerde duanla ölürse onun katili sayılıyormuş bir yerde de haklıysan caiz yazıyor. Malesef ölmesini istediğim kayınvalide eşim çok üzülecek ölürse ona kıyamıyorum acı çekeceği için ama içimden istiyorum resmen kınamayın neler yaptığını bi bilseniz en ağırı namusuma dahi dil uzattı. Allah katında günaha giriyomuyumdur

eternallove evet insan bı kere kinlesince öyle oluyo. Bende eşimin ailesine çok kin tutmustum düğünüm olduğu zamanlar sürekli kafamda onlarla tartisiyodum😂 delirmistim resmen ya sonra baktım kendime yapıyorum bı çektim kendimi şimdi onlar iyi olmaya çalışıyorlar. Şu gencecik yaşımız da bı ruh hastası ediyolar 😂😂

Lagerthaaa bende taktım takılmıcak gibi değil beni hem hasta edip hem günaha sokuyorlar

eternallove hic mi korkunuz yok ?hic mi demiyosunuz gelir bizi bulur diye ?ne olursa olsun onun da cocukları var ailesi var bu nasıl bencilliktir .degil beddua etmek birine bisey derken 3 kere düşünüyorum.korkarım bir kere ve cok inanırım her bedduanın sahibine dondugune. bize eden bir kac kişi af bile diledi bizden yada kınadıklarını yasadılar..

eternallove böyle şeyler yapma hepimiz koötü şeyler yasiyoruz, yaşatiyorlar.. allaha havale et, yaptiklari elbet döner dolaşır onu bulur..

eternallove yani canım o kadar dini bilgiye sahiptirim fakat ne kadar canını yakarsa yaksın Allah’ım ben ne desem senin vereveğin ceza yanında az kalır sana bıraktım de zamanı ve yeri gelince herşey olur 😊

eternallove ne olursa olsun bir insanın ölmesi için dua etmek çok günahtır zaten o dua değil beddua oluyor . Beddua etmek zaten dinimizce en büyük günahlardan . Peygamber efendimiz sav ’e bile kâfirler bir sürü iskenceler ettiler çok çile çekti yine de beddua etmedi . Ayrıca beddua çift taraflıdır sen o ölsün diye beddua ederken ya beddua sana döner ve sana birşey olursa ? Yapmayın . Allah’ın adaletine gücüne güveni tam olan zaten direkt ona havale eder .

Rouge Korkum var ondan rahatsızlık duyuyorum burda sordum benim eşim hariç diğer çocukları inliye inliye ölsün diyerek ilenip gittiler zaten hiç biri konuşmuyor kendi çocukları bile istiyor yani bunu o kadar kötü biri

Redkids Buluyor zaten canım ama bunlar başıma neden geliyor diye düşünmüyor hiç

Nur61 yaa evet günahmış demem bundan sonra onun için günaha girmeyim daha fazla Allah’a havale etcem

taricat ne güzel açıklamışsın teşekkür ederim yapmıcam bundan sonra tövbe edeyim ozaman Allah affetsin beni 😔