• Muhabbet
  • Birinin ölmesini istemek günah mı

eternallove kimse bedduayı haketmez bana gore ölümü de öyle zaten hepimiz gidiciyiz ne gerek onun yerine bizden uzak olsun dersin

Rouge Kurtuluşum yok malesef eşim çok düşkün her hafta ordayız kv istemiyor benim gitmemi açıkça gelme diyor

eternallove ben cocukları bile annesini istemiyor diye anladım sanki öyle yazdın yukarda bana şimdi hep ordayız diyosun ben yanlıs anlamıs olabilirim de sen gitme o zaman beddua edeceğine eşin gorussun Gelsin yada ne olursa olsun ölsün deme bak eşin hep gidiyor yazık degil mi adama senin de annen var

Rouge Evet kendi çocukları ölmesini dört gözle bekliyor küsler zaten onlar bile beddua ediyor benim eşim anacı bi biz gidiyoruz yani benide götürüyor zorla kaç defa söyledim gitmicem diye evliysen saygı duyup gitmek zorundasın diyor annesine bişey olsa çok üzülür tabi anne gibi anne değil malesef

eternallove cok cok kötüdür neler yapmıştır dogrudur ama birinin ölmesini isticek kadar kalbini köreltme , beddua iki uçludur biri onu bulursa digerı seni bulur , bosver allaha Havale et ..

eternallove Kimseye beddua etme. Döner dolaşır seni bulur derler ya buna inandıracak bir olaya şahit oldum bir süre önce. Annemin bir arkadaşı, kızının kayınvalidesi ile bayağı sorun yaşadı. Kızı da bu yüzden annesine mesafe koydu çünkü kayınvalidesi haklı ama yine de kadın beddua edip duruyordu. Kızının da olduğu bir trafik kazası yaşandı. Kızının kayınvalidesi vefat etti. Kendi kızı beyin ameliyatı falan oldu. Yine de akıllanmadı.
          “Sen de evladına hasret kal diye beddua etmiştim bak nasıl tuttu, öldü işte.” demiş anneme. Annem çok uyarmış yapma etme diye ama kendini o kadar haklı görüyor ki… Çok geçmedi kızına kolon kanseri teşhisi koyuldu. 😔 Kanser olduğu haberini alınca evladına hasret kal diye beddua edişi aklıma geldi. İnşallah acısı kızından çıkmaz. Rabbim şifa versin diye dua ediyorum.

Marbled Allah şifasını versin o kadar olaya rağmen kadındaki de ne kinmiş beni buldu diye düşünmüyor demek ay inşallah bende öyle olmam korkuttun beni😞

eternallove Olmazsın inşallah. Tövbe et, hayırlısını iste. Bana eltim iki bebeğimi kaybettiğim dönemde o kadar kötülükler etti ki. Rabbime havale ettim hep. Boşver kötülük edenin kötülüğü döner dolaşır bulur kendisini.

eternallove yani sana da bu yakışır .. peygamber efendimize öz amcası bak neler yapmıs genede ona kıyamazmış.. merhamet insana yakışan en güzel şey , bırak karşındaki dunyanın en kötüsü olsun.. seni cennete sokar farkında olmadan haberin olmaz