Kızlar eşime oral yapmak istiyorum ama yapamıyorum yani devam ettiremiyorum, var mı bu işin püf noktası kolay yolu 😅
ORAL SEKS
Bum insanin midesi almıyorsa almıyordur:) eşine de almıyor midem az birşey yapacam taammadir:)
Saricivciv birkaç sefer başarılı oldum ancak şu son zamanlarda zorlanıyorum o yüzden teklifte bulunmadım bayağıdır 😅 yinede aktif bir cinsel yaşantımız var arada böyle kaçamaklar heyecan katar diye yapmayı düşünüyorum daha tecrübeli bilen biri varsa hellppp 😂
Akrep kesinlikle katılıyorum 🤩
Bum 1. oral sex çok önemli. Erkeğin kalbi 🤪😂 Bir kere duş almadan öncesinde eşim hayatta yapmam, kendime de yaptırmam. Hijyen önemli 😅 Vallahi seversen her türlü yapıyorsun ve erkeğini deli ediyorsun. İstekli yapman çok kritik bu durumda 😁 Yani biz keyif alıyoruz yaparken keyifle yaparsan sıkıntı yaşayacagini sanmiyorum 😂
Esmerkiz39 evet temizlik konusu gerçekten öyle haklısınız benim sıkıntı sonradan da devam ediyor 😅bide özel olacak ama mesela oralla başlayıp mı cinsel ilişkiye geçiliyor
Karelipijama ben hiç kendime yaptırmadım yani sanırım biraz ön yargılıyım
Bum eşiniz de size mı hiç yapmadı doğru mu anladım.eğer öyylese bence bir tadına bakın der susarım🤪 ama kendinizi kasmayın asla çok rahat bırakmanız lazın
Bum Evet biz önce oral yapıyoruz sonra ilişkiden sonra oral midem almaz galiba 😅 Hiç yapmadik iliskiden sonra oral belki o an ki şevkle yapilabilir ama biz denemedik bilmiyorum 🤪😁
Bum canim inci ve ilişkiler kanalı var. Orada cinsellikte oral dünyanın tüm sırları -erkek- adlı videoyu izle 🙈
- Düzenlendi
Bum Oral yapmasına bayılırım.Eşim teklif etmeden koş duşa gir bi yalayım seni derim seke seke gider duşa😋🤭Oral yaparken bile boşaltırım eşimi o derece zevk alır benim adam😂aslında yapmak çok kolay.Neyinden zorlanıryorsun mesela?Bogazına kadar sokuşturmana gerek yok canım eğer miden kalkıyorsa.Zaten erkekler baş kısmından en çok zevk alıyorlar.Orayı biraz yalarsın birde boylu boyunca dondurma yalar gibi yala.Elinide kullan elinle destekle biryandanda.Diğer elinlede eşinin tüm vücudunu okşa nazik nazik elini üzerinde kaydır.Sen kendinide kasma rahat bırak o senin eşin ve o sırada kimse sizi görmüyor rahat ol.Ikinizin arasında kalacak bişey yani.Kasma kendi anahtar kelime bu canım.Kolay gelsiin😉
Bum eşim bana oral yaptı. Güzelmiş deneyin. Bende ona yapacam istiyor ama cesaret edemiyorum bakalim bende bilgi edinmeyim biraz 😁
Bum Yani püf noktası zevk almak bence kasmamak. Çünkü sen ne kadar zevk alarak yaparsan Eşin de bi o kadar daha cok zevk alır. Bir de eşinin gözlerinin içine bak yaparken çok güzel oluyo 🤩 denemediyseniz eğer 69 pozisyonunu deneyin ikiniz de birbirinize aynı anda oral yapın enfes oluyo 💕
Esmerkiz39 Öyle Valla Bizde On sevişmeyi Uzun Tutuyoruz Oral Yapmadan Cinseliğe Ceçmiyoruz Bana sorsanız ben hiç.Keyıf Almıyorum Ama Onun Keyif Almasını Gordukce Kendımden Geciyorum 😁😁😁 .. bir Şey Sormak İstiyorum .. Sizinde Eşleriniz Siz Oral Yaparken Sizi Oper Mi Benım Kı Cok Opmeye Sever Ağzımı Yalar …Kimse LİNÇ ETMESİN CİNSELİK UTANAN VE İĞRENEN İNSANLAR İÇİN DEĞİL …..
OzlemAx kimse linç etmez ya kesinlikle doğru diyosun utanma ya da iğrenme olmaz ki zaten, ben eşime yapmaya da bana yapılmasına da bayılıyorum biz de bazen ilişki başında oral yapiyoruz ama çoğu zaman en yükseldiğimiz anda yapmayı tercih ediyoruz, yani iğrenme falan olmuyo asla, aksine daha da çok zevk aliyo insan 🔥
OzlemAx Oo yalamaz mı 🤪😂 Ben onu yalarken arada çekiyor kendine öpüsüyoruz yiyoruz birbirimizi. Ya eşin sonucta birlikte temizliginizden emin olduktan sonra hersey yapilir( Arka haric ikimizde istemiyoruz dini açisindan ve saglik) birbirimize ayni anda oral yapmaya da bayiliyoruz akışa gore yani 😁
Esmerkiz39 Evet Bizde Oyleee Kız Akşam Cok Ateşli Gecti Haaa Görumceme misafirliğe gitik Cok Heycanlı Telaşlı Oluyo 😁❤