bittercikolata Aynen Canım …. Yaaaa Çok İlginc Linç Tayfası Gelmemiş 😁😁
ORAL SEKS
OzlemAx kız burda linç etmezler normalde zaten ama bazıları duyar falan kasıyor hemen yoksa gayet seviyeli bir platform 😂😂
bittercikolata Bişiyorum Canım Ama Ara sıra Bir Yerlerden cıkıyorlar Nasıl Utanmıyorsunuz Bunları Anlatıyorsunuz Bilmem neler 😄🤗
Bal_kizin_annesi ayy kiz bende istiyorum ama nasil duyguuu bilmiyorum😀
OzlemAx Peki biz? 3 aydir yogun gece çalisiyir. 3 ayda 3 kez bir araya gelebildik. Her gün birlikte olan biz 😏😂 Çarsamba günü bitiyor ve biz kavuşuyoruz ikimizinde acayip planlari var 🤪😅
Esmerkiz39 HaYdiii Hayırlısı 😄 Ateşli Geceller Sizin olsun 🤗😄
OzlemAx Ay hepimizin insallah 😁
Bum evlenene kadar bende bilmiyordum ama öğrendim en önemli püf nokta dil dışarı bence 🙈🙈
OzlemAx benimkide aynı.ona oral yaparken birden çekip dudaklarımı yiyor resmen. Sonra bidaha yalamaya başlıyorum bidaha öpüşüyoruz filan 🙃🙃
Yavrukedi ben oral yaptığımda öpmüyor dudağımı 🤐 kendi şeyinden mi midesi bulanıyor ki 😂😂
Nebilimne ahahhah al bi tarafına sok de ajsjsk
Akrep ya siz sanırım bilgilisiniz bir şey sorabilir miyim 🤦🏼♀️ Oral yaparken sadece uzun organa mı yapıyoruz yoksa diğer şeylere de mi ay utancımdan ölücem şimdi 🤦🏼♀️😿
yesilgozanne Eşiniz veya siz nereyi istiyorsanız canım. Kesinlikle şurası yapılsın diye bir kural yok iki tarafta nereden zevk alıyorsa ona göre ilerleyebilirsiniz 😊
Yasak_elma aynısı size de yapıyor mu ben yasamadim hiç
Oral seks günah mı acaba ya ??? Bende arada yapıyorum ama günah olmasından çok çekiniyorum ☹️😩 sonuçta Allah’ın verdiği nimetleri alıyoruz ağzımıza en önemlisi Allah’ın adını zikrediyoruz dualar okuyoruz falan ?? Kafamda deli sorular 🤔🤔🤔🤔
Sus Eşim pek oral yapmaz bana sadece baya bi özlerse ozaman kavuşmamızda yapar okadar ben yaparım hep.Sizde yapan taraf kim?
Karelipijama kız brz aydınltma yapın anacim ben bilmiyorum hiç denemedim nasıl acaba 🤭