OzlemAx kız burda linç etmezler normalde zaten ama bazıları duyar falan kasıyor hemen yoksa gayet seviyeli bir platform 😂😂

bittercikolata Bişiyorum Canım Ama Ara sıra Bir Yerlerden cıkıyorlar Nasıl Utanmıyorsunuz Bunları Anlatıyorsunuz Bilmem neler 😄🤗

OzlemAx Peki biz? 3 aydir yogun gece çalisiyir. 3 ayda 3 kez bir araya gelebildik. Her gün birlikte olan biz 😏😂 Çarsamba günü bitiyor ve biz kavuşuyoruz ikimizinde acayip planlari var 🤪😅

Bum evlenene kadar bende bilmiyordum ama öğrendim en önemli püf nokta dil dışarı bence 🙈🙈

OzlemAx benimkide aynı.ona oral yaparken birden çekip dudaklarımı yiyor resmen. Sonra bidaha yalamaya başlıyorum bidaha öpüşüyoruz filan 🙃🙃

2 ay sonra

Akrep ya siz sanırım bilgilisiniz bir şey sorabilir miyim 🤦🏼‍♀️ Oral yaparken sadece uzun organa mı yapıyoruz yoksa diğer şeylere de mi ay utancımdan ölücem şimdi 🤦🏼‍♀️😿

yesilgozanne Eşiniz veya siz nereyi istiyorsanız canım. Kesinlikle şurası yapılsın diye bir kural yok iki tarafta nereden zevk alıyorsa ona göre ilerleyebilirsiniz 😊

6 ay sonra

Oral seks günah mı acaba ya ??? Bende arada yapıyorum ama günah olmasından çok çekiniyorum ☹️😩 sonuçta Allah’ın verdiği nimetleri alıyoruz ağzımıza en önemlisi Allah’ın adını zikrediyoruz dualar okuyoruz falan ?? Kafamda deli sorular 🤔🤔🤔🤔

Sus Eşim pek oral yapmaz bana sadece baya bi özlerse ozaman kavuşmamızda yapar okadar ben yaparım hep.Sizde yapan taraf kim?