dolapfaresi Kızlar burda görüyorum çoğu kişi özelde. Sohbet edip samimiyeti ilerletiyor hatta sosyal medyadan ekleyenler falan da var ben de bir problem mi var ya ben neden böyle arkadaşlıklar kuramıyorum bende güven problemi mı var acaba🤷🏻♀️
Papatyagelin01 dolapfaresi Bende aynı şekildeyim insanlara güvenmedigim için defalarca kaziklandigim için reeldeki dostlarım yetiyor burda da tatlı tatlı yorumlaşıyoruz hiç öyle bir şeye ihtiyaç duymadım açıkçası yoksa çok kaliteli insanlar da var bu uygulamada 😌
Deleted19 dolapfaresi Bende aynı şekilde kimseyle özelde konuşmadım ilerde konuşur muyum bilmem 🤷🏻♀️
bankician dolapfaresi evet açıkçası güzel de arkadaşlıklar kurulmuş ben de isterim aslında tanışmak arkadaş olmak ama böyle bir girişimim de olmadı bana bu şekil girişimde bulunan da olmadı henüz 😊
incilikaftan Benim de buradan hem sosyal medyadan hemde reelde tanıdığım insanlar var. 😂❤️🧿 Maşallah diyim bize.
Deleted3441 incilikaftan 😂 gerçekte nasıl tanıştınız bende bazen acaba gerçek hayatta tanıdığım birileri var mıdır burda diye düşünüyorum
Cikolatali-waffle dolapfaresi benim de burdan tanıştığım çok samimi olduğum kişiler var 🥰 inşallah yaza da buluşma planımız var🤭
_Vega dolapfaresi ben zorla gruba dahil oldum desem yeridir😁 diyet grubumuz var dediler telegramdan anlayan var mı dediler yardımcı olmaya çalıştım ama olamadım sonra hallettim dedi arkadaş.. ben de geleyim mi daha önce hiç grup olarak katılmadım telegrama dedim sağolsunlar acıdılar aldılar aralarına🤣 birbirimizi çok seviyoruz yazdığımı gören kankilerim kalp atın😁❤️
Yasak_elma dolapfaresi Banada burada birçok arkadaştan teklif geldi ama ben kimseye güvenemediğim için kabul edemedim aslında çok isterim arkaşım olsun ama dediğim gibi kimseye güvenemiyorum.🤷♀️
Polyannacilik Yasak_elma benim happy kidsten aynı şehirden bı iki arkadaş var konuştuğum gerçekten güzel oluyor yeni dostluklar 🥳🍀🍀