Yasak_elma kelebekk506 O saf değildir saf ayağına yatıyordur.Çünkü kaynanaların doğasına yakışmaz saflık😂😂
Hatunn_7 kelebekk506 kaynana ve saflık yani yan yana yakışmadı bile 🤣🤣 benim kaynanam dan yola cikarak söylüyorum milletin yanında süt dökmüş kedi kimse yokken yılanın önde gideni 🤭
kelebekk506 Saf lıktan kastım mesela sizin dedikodunuzu yapar sag da sol da ogluna soylediginiz de annem saf agzinda tutmayı bilmez cahil der.
Papatyagelin01 kelebekk506 Daha geçen eltimden için hiç iş yapmıyor işte soğukkanlı falan demiş dünde kalpli resim paylaşmış geliniyle yaptığıyla söylediği çelişiyor 😅
deleted77 kelebekk506 bu kanıda iseniz kayınvalideniz ile görüşmezsiniz olur biter, asıl problem eşinizde ki size karşı annesini bu şekil de savunuyor bunu bir düşünün.
Nazen kelebekk506 bunun saflıkla alakası yok ki saf olan dedikoduyu ne bilsin 🥲her insan bir değildir çok iyi olanlarda var ama genelde saf ayağına yatanlar var pek saf olmayıp
Anilla kelebekk506 Hiç kimse sanıldığı kadar saf değildir.. Bir kez HAYır diyip kuyrugu dik tutup deneyebilirsiniz. 😅
kelebekk506 Anilla denedim tuttu baktim yan gelip yatiyo yemek yapmiyo kocasina benj bekliyormus megerse her seferinde de boyle olur mu bende yapmadım ters düştü evjn icini bana görev yuklemis ben yapiyom o batiriyo seninle mi ugrascam dedim yapmiyom kocama kendime gore yemegi yaoiyom odami temizliyom karismiyom daha. Odamdan cikmiyom diye catliyorlar basim da kocayim diye duran salağı dolduruyor
kelebekk506 deleted77 koca koca degil ki anami aramiyon dusmansin ona deyip duruyo neden sevmedigimi muhattal olmadigimi söylüyorum benkm hatrim icin konuscaksin yoksa bende senin annenle konusmam diyor
deleted77 kelebekk506 kusura bakmayın da sizin eşiniz de büyük problem var diğer postunuzu da hatırlıyorum buna istinaden yazıyorum. Çocuk mu bu sen konuşmazsan ben de konuşmam 🙄 siz rahatsız olduğunuz konuları net bir şekilde kayınvalideniz ile oturup açıkça konuşmalısınız. Eşiniz ise evlilik nasıl olur onu bir araştırmalı ve hatta bunun için bir terapi almalı.
kelebekk506 deleted77 evet katiliyorum size bende onu düşünüyorum evliliğin ne oldugunu bilmiyorlar 4 oğlu var 4 u de evli evliligin ne oldugunu bilmiyorlar eşlerini yardimci gibj görüyorlar otur dersem otur kalk dersem kalk git dersem git gel dersem gel kafasindalar. Komsuya gidecegim mesela bu yuzdem bile karsilikli kırıcı olabiliyoruz göndermek istemiyor altinda mantikli sebep yok yani. Kaynana deli akli basijda kadin degil annesi cinlerle uğraşıyormuş onceden buna da bulastiginu düşünüyorum bi kulagindan giriyor digerindn çıkıyor arsiz acayip
deleted77 kelebekk506 sizde bariz kültür çatışması da var ve anlattıklarınız da normal değil, eşiniz ile birlikte evliliğinizi bir gözden geçirip, çift terapisi düşünebilirsiniz tamamen genel postlarınıza istinaden bu önerilerde bulunuyorum 🙏🏻
kelebekk506 Nazen bende öyle diyorum esime o da yok anam safligindan agzindan birsey durmuyo cahil diyo namaz kiliyo anam hem kötülük aklina gelmez diyo