- Düzenlendi
Kirmizibalon rica ederim canım aktarlardan yada trendyoldan alabilirsin sadece 1 kere elimi ıslatıp taşa sürdüm sonrada göğsüme sürdüm emdi egggg dedi bidahada emmedi
Kirmizibalon rica ederim canım aktarlardan yada trendyoldan alabilirsin sadece 1 kere elimi ıslatıp taşa sürdüm sonrada göğsüme sürdüm emdi egggg dedi bidahada emmedi
Ben gebe kaldığım ve artık yorgun düştüğüm için ne yaptıysam bırakmadı öncelikle gündüz azaltın artık 5 kere mi veriyorsunuz 3 dusuurun böyle böyle kademeli olsun ki mastit olmayin sonra . Sonra baktım ne olduysa olmadi evde yarabandi vardı beyaz renkte onu koydum yapıştırdım aaa baktım ağlıyor almıyor ağzına 2 gün bant vardı gece istiyordu ağzına bant gelince geri çekildi öyle öyle bıraktı . Ama çok üzücü bir dönem hem bebek için hem anne için Allah kolaylık versin
Kirmizibalon Benim oğlum tam 23 aylıkken kendisi bıraktı.Zaten benimde sütüm iyice çekilmiş,yoktu yani.Oğlumda zaten aman aman emmiyordu.Pek öyle emmediği için sütüm çekilmişti zaten.Bende vermedim meme oda aramadı anne çokta tın dedi sağolsun😏😀Hiç zorlanmadım yani.Ama bakalım kızımda napacağım bilemiyorum.Şuan 6 aylık şimdiden kestiremiyorum.Inşallah ondada zorlanmam😊