Kızlar bebeğinizi ne zaman emzirmeyi bıraktınız ve hangi yöntemle. Fikir ve önerilerinizi rica ediyorum😂
Memeden ayırma🤢
Kirmizibalon kendi kendine bıraktı 🤭1 yaşında kesildi anne sütünden
Esme11 ne kadar şanslısın ya 😂
17 aylik kizim var bnde dusunuyirum ama nasil olacak bilmiyirum. Kendim de hazır degilim😑
Kirmizibalon 18 aylıkken bir anda bıraktık iki gün hiç istemedi sonra aklına geldi 2 gün ağladı sonra unuttu🤷🏻♀️
Kirmizibalon 2 yaşına 1 ay falan vardı artık emzik gibi kullanıyordu hiç bırakmıyordu beni sabır taşı aldım sürdüm bidahada emmedi
Elifimmm sabır taşını hiç duymadım araştıracağım canım teşekkür ederim
Limonlupopkek benimde şuan 19 aylık bıraktırmak istiyorum artık çünkü sürekli yakamda çok bunaldım. Oyuncak gibi oynuyor😂
Limonlupopkek daha vakti var aslnda cnm benim kizim 17,5 aylık aslında
Kirmizibalon canım benim komşum 2 buçuk yaşına kadar emzirdi ne yaptıysa bıraktıramadı bi akşam sabır taşı var çerçilerde satılıyor onu aldı göğsüne sürdü çocuğu kendi kendine ayy ıyk diyip bıraktı acı bi tat veriyor bi dene istersen
alyakusum01 ilk kullanımda etkili oluyor mu
alyakusum01 çok merak ediyorum bu şeyin rengi falan yok mu hani diyorlar ya salca sürmeyin Kil yapıştırmayin çocukta travmaya sebep olmasın diye ?
Kirmizibalon 26 aylıkken bıraktırdım bende aslında sıkıntılı dönemlerden biri ya bebeğin istiyo sen vermiyosun bırakması lazım derken her ikinizde duygusal açıdan zorlanıyosunuz ama geciyo derkeeeen bunları 2. Bebeğimle emzirme döneminden yazıyorum😅
Kirmizibalon keşke benim de öyle bir. Derdim olsaydı kızım 3 ay emdi sonra bıraktı 2.ci hamileligim bakalım bu emecek mii Bi de çevrenin yerli yersiz bunu emzir bunu bıraktırma demeleri iyice sinirimi bozuyor
Kirmizibalon 21 aylikti tam biraktirdigimda cnku emzirmekten cok bunalmistim.sabaha kadar emiyordu tepemden inmiyordu zaten yasida gelmistk diye biraktrdm..fakat hic zorlanmadm sabah kalktim kimyon surdum agzina aldigi gbi itekledi anne eğğhh dedi birdaha da agzini surmedi aglamadi istemedi cok sukur
Kirmizibalon büyük oğlumu 24 aylıkken kestim. 22 aylıkken başladım. Geceli- gündüzlü ayrı ayrı kesmeye. Küçük oğlumda 22 ayına girecek bir kaç gün sonra. Denemeye başlayacağım. Bir yanımda bıraktırmak istemiyor 🥲
Kirmizibalon ilk oğlumu 1 yaşındayken bıraktirdim, kızıma hamileydim çünkü. Şuan kızımda 20 aylık, gündüz emmesini azalttım, günde 2 kez emziriyorum. Yavaş yavaş bıraktırmayı düşünüyorum ama eşim 2 yaşına kadar emzir diyor 😅
Kirmizibalon 2 yasına girmesine 2 ay vardı boş boş emiyordu cani sıkıldıkça oyuncak gibi kullanmaya başladı sabır taşi aldim bi gördü o halde bi daha istemedi. 3.gün unutmuştu 1 hafta icinde huysuzluğu falan da düzeldi
Kirmizibalon bizde de dueumlar benzer dis cikariyor cok fazla meme diye istiyir geceleri uykusunu da bolmeye basladi. Nasil olacak bilmiyorum
Bal10cuk 17 ay 19 gunluk cok dustu mene uzerine. Gece uykulari da bölünüyor. Cok yoprandik ikimizde😑