Minisim1 Evin içinde asla düzgün güzel bi kiyafet giyemiyorum amaan nasilsa evdeyim diye pijama yada nerde eski kötü kiyafetim var onlari giyiyorum dolabimda güzel swetlerim kazaklarm var ama illa onlari bi yere giderken giyicem Allahim nasil bi takinti bu ya bi yere gitmiceksem sacimi düzlestirmiyorum sacma sapan topluyorum kendimi cok cirkin hissediyorum ama kendimi evde güzel giyinmeye ikna edemiyorum ne bicim takinti bu ya
Rouge Minisim1 dışarda insanlara görünücez diye insanlara onem verip kendinimizi ihmal etmememiz lazım. sen herkesten onemlisin .bir sac insanın modunu o kadar değiştiriyor ki insanın özgüvenini getiren seyler bunlar. şimdiye kadar kıyafetleri sakladın sacını topladın ne oldu ki bak modun çökmüş deger mi ?farkındasın kalk yap biseyler. valla zor degil ya ben üşenenleri de asla anlamıyorum mesela nasıl? bir insan nasıl güzel hissetmeye üsenebilir? ürünlerin içeriğine kadar kafa patlatıyorum sonunda istedigimi aldım .cam cilt diye diye kendimi parçaladım .tanımadığın insanlardan sacınla cildinle ilgili soru almak o kadar güzel ki kac kişiyle böyle arkadas bile olduk yapın size bir zararı yok sacma sapan seylere kafa patlatıcagımıza kendimize yapalım ya
Nursenapoyraz Minisim1 aaa aynı ben 😃 eşim pantolonla gezse bile çıkar pijama giy diyorum. Kendi pasaklılığımı aştım eşime bulaştırıyorum.
Popy_ Minisim1 kendine değer ben senden şuan dünyada bi tane var ve kıymetini bil zaten evdeyim kim görüyo deme saldıkça salarsın
Adsizbayan Minisim1 sizin aksinize evde tek başıma da olsam kıyafet değiştiriyorum yatağa girerken bile tokaya kadar kombinlerim evde günlük 3 kez bile kıyafet degistigim oluyor yazları daha çok degisiyorum 🤭 tek olsamda kimse olmasada giyinip güzel görünmek kendimi mutlu hissettiriyor misal tesettürlü olmama rağmen evde uçuk değişik tarzda şeyler giyerim sürekli modayı takip ederim yeni modern şeyler almaya özen gösteririm kendiniz bu halinizle mutlu olsanız soru bile sormazsiniz 🙃o halde kendinizi mutlu etmek için elinizden geleni yapın 🌸
Minisim1 Rouge Evet kesinlikle haklisiniz bende memnun değilim bu halimden dedginiz gibi sacim bile düz oldugunda kendimi o kadar degismis güzel hissediyorum ki ama kendimi degistiremedim bi türlü sacimi vs yapmak icin illa bi planim olmak zorunda offf umarim en kisa zaman da degisirim
Yavrukedi Nursenapoyraz anaağğ kız bu ben 😂😂 eşim diyor niye çıkarayım . Diyorum çıkar çıkar rahat edersin kırışmaz hemde sjsjjd
Minisim1 Popy_ Aynen canim asiri saldim nereye kadar boyle devam edicem diyorum kendi kendime ama elim yeni kiyafetlerime gitmiyor 🤦
Minisim1 Adsizbayan ayy ne güzel ben aşırı üseniyorum aslinda cok sıkıldım bu paspal halimden ama degisemiyorum
deleted13 Minisim1 Hayat yeni şeyleri saklayacak kadar uzun olmayabilir,o yüzden aldığım şeyi hemen kullanmak isterim ,saç-baş ,makyaj konusuna gelirsek burada kaç kişi dışarı çıkacak gibi dolaşır evin içinde tartışılır😂
Popy_ Minisim1 hiç salma 🥳bak eski dediğin şeyleri yok etmekle başlayabilirsin yada giyilebilirse ihtiyacı olan birilerine verebilirsin olmayan şeyi giyemeyeceğine göre mecbur yeni giyersin ☺️ kadınız kendimize bakmalıyız 😍
Escobar Minisim1 eşimde benim tam tersim pantolonu çıkarmaz bazen pijamayla gezer eşofman bile giymez fazla bende eve girdiğim andan itibaren soyunurum yeni alınan herşey illaki biyere giderken giyilecek kayınvalideme giderken bile normal kıyafetten giyerim bi kaç tane düzgün evlik olanlar var bi eşarp tak çık
Ooyoo deleted12 ayy bende de öyle oluyo ya pijamamı çıkarıp özensem giyinmeye hiç bişey yapmasam da hemen batıyı pijamayla yemek temizlik yap hiç bişey olmuyo 🤦🏻♀️
Yavrukedi deleted12 banyoyu çamaşırsuyuyla yıkarım bicamama ❤️bişey olmaz yeni aldığım taytla evi süpürsem paçasından çamaşır suyu akar 😂