Kızlar duş aldırdım ateş düşürücü calpol içirdim + yarımda fitil yaptım kırıp kızım 3 yaşında fitili kırıp yaptım tam yapsamda olurmuydu başka bir bilğiniz varmı ateş nasıl düşer doktora gidemiyorum arabam yok en son çare düsmesse komşuya filan söylerim artık
Kızımın çok ateşi var yardım edin
Olmayanbiri çok geçmiş olsun hiçbir fikrim yokk üstte kalsın 🙏
Olmayanbiri geçmiş olsun canım. Yarım fitil yerine bir fitil yap her zaman evde sirke var mı ayaklarına sirkeli bez koy oda sicaklığın da olsun ama inşallah düşer hemen ateşi gece çok kalkarsa bir fitil koy
Olmayanbiri geçmiş olsun kaç derece oldu ateşi?
Sirekli su yapıp eklem yerlerine koyabilirsin iyi geliyor.
- Düzenlendi
Olmayanbiri panik yapma öncelikle canım. Ateşi kaç derece ?
Üzerini ince giydir, el ve ayak bileklerine aynanda hepsine ıslak bez koy.
Bize doktor iki farklı ateş düşürücü vermişti birini içince geçmezse 2.sinide 1 saat sonra alabiliyorsun ama mg’ları farkediyor. Aynanda farklı ateş düşürücü vermek için doktora danışmak lazım. Şurup verdiysen inmeye başlar Allahın izniyle. Oğlum daha geçen hafta bakteri kaptığı için 3 gün 40 derece ateşliydi, bakteri olunca ateş düşmüyor malesef, antibiyotik alınca düştü ateşi. Ama birşey olmadı ateşten çok şükür.. Ha birde koltuk altlarına ıslak bez koy en hızlı öyle düşüyor
canim bizimde 3 gun boyuncq suren 39.5 olan atesimiz vardi acile gittik igne serumla duzeldik kan felan temiz 3 gun boyunca suren bi ates bu sonra kendiligindrn geciyor
Lavinia_ evin sıcaklığını düşürdüm sirkem yok biraz fitil etkisini göstersin 5 saat sonra düşmesse tam yapıcam teşekkür ederim
Kirmizibalon 39.4 şu an demin örçtüm bez koydurmuyor ağlıyor soydum anadan doğma yatıyor şimdilik fırsat buldukça alnına koyuyorum bez
Birmelekannesii calpol fitil VS verdim etki etmedi ateş düşürücü şurup fitil eder umarım bez duş aldırdım bez koyunca ağlıyor durmuyor 39.4
Cocuklarinaasikanne umarım o kadar sürmez Allah esirgesin çok zor hiç hastalanmasalar keşke
Olmayanbiri insallah hemde cok ama cok zor olmadi bi acile goturun derim
Olmayanbiri Geçmiş olsun. Çorabına limon sıkıp giydirin
Olmayanbiri Merhaba Canim Oncelikle geçmiş olsun Daha Önce de Başka Bir Post Altına Tavsıye Etmiştim Babaannemden Ogrendiğim Bişey Biz Kucukken Ateşimiz Cıktıgında Bize Şampoan suruyordu elerini Kopurtup Bogazımıza Sırtımıza Ve Ayaklarımızla ellerimize suruyordu cok cabuk duşuruyor Ateşi Bende Kızıma Uygularım Ateş Duşurucuker İşe Yaramaz Sa Dene derim 100% Duşuruyor . Havuçlarınıza Sıkıp Kopurtun Sonra er yerıne surun Goreceksınız Kı Hemen Kuruyo Ve ateşini aliyo 😊😊😊
Olmayanbiri kolunun altına anlına soguk ıslak bez Koy çok geçmiş olsun
Olmayanbiri çok ciddi bir ateş eğer suyu seviyorsa biraz ılık suda beklet derim. 1 saat içinde düşmezse mutlaka git derim Allah korusun havale falan geçirebilir
Olmayanbiri ben ateşten çok çektim oğlumda orta kulaktı bayağı tecrübeliyim.. bak sakin ol önce dolven varsa evde 5 ml dolven ver 4 saat sonra fitil ver 20 kilonun altındaysa yarım atıyosun ve paranoks S fitilin 5 saate kadar havale önleyici etkisi var onu uyurken verisen sen dinlenmiş olursun ..
ateş 38 geçmeden ilaç verme baktın 38/39 larda 39 geçmiyosa bu sefer calpol ver bunları 4/8 saat arayla ver aynı anda yada üst üste verme hala düşmüyosa asla sirkeli su yapma o iç ateşi yükseltir havaleye sebep olur normal ılık su boyun bezler kes küçük küçük kasıklarına boynuna kol altına çok sıkmadan koy
Hala geçmedimi duşa sok ama kafasına su dökme şoka girer boynunun altından duş aldır elinlede alnını ıslat .. bu arada elleri ayakları sıcaksa ateşi düşmeye başlamıştır tüm bunlara rağmen eli ayağı buz gibiyde ateşi yoksa bile başında bekle ateşi çıkacaktır çok geçmiş olsun 💐
Olmayanbiri Corabina limon sık giydir.İse yarar.
Olmayanbiri düşmezse 1.2 saate farklı bir ateş düşürücü verebilirsiniz
Olmayanbiri limon suyuna çoraplarını batırıp ayaklarına giydiğinde De düşmesine fayda ediyor..
Olmayanbiri nasıl oldu bebeğiniz baya yüksekmiş ateşi inşallah iyidir