• Sağlık
  • Kızımın çok ateşi var yardım edin

Kirmizibalon 39.4 şu an demin örçtüm bez koydurmuyor ağlıyor soydum anadan doğma yatıyor şimdilik fırsat buldukça alnına koyuyorum bez

Olmayanbiri Merhaba Canim Oncelikle geçmiş olsun Daha Önce de Başka Bir Post Altına Tavsıye Etmiştim Babaannemden Ogrendiğim Bişey Biz Kucukken Ateşimiz Cıktıgında Bize Şampoan suruyordu elerini Kopurtup Bogazımıza Sırtımıza Ve Ayaklarımızla ellerimize suruyordu cok cabuk duşuruyor Ateşi Bende Kızıma Uygularım Ateş Duşurucuker İşe Yaramaz Sa Dene derim 100% Duşuruyor . Havuçlarınıza Sıkıp Kopurtun Sonra er yerıne surun Goreceksınız Kı Hemen Kuruyo Ve ateşini aliyo 😊😊😊

Olmayanbiri çok ciddi bir ateş eğer suyu seviyorsa biraz ılık suda beklet derim. 1 saat içinde düşmezse mutlaka git derim Allah korusun havale falan geçirebilir

Olmayanbiri ben ateşten çok çektim oğlumda orta kulaktı bayağı tecrübeliyim.. bak sakin ol önce dolven varsa evde 5 ml dolven ver 4 saat sonra fitil ver 20 kilonun altındaysa yarım atıyosun ve paranoks S fitilin 5 saate kadar havale önleyici etkisi var onu uyurken verisen sen dinlenmiş olursun ..
    ateş 38 geçmeden ilaç verme baktın 38/39 larda 39 geçmiyosa bu sefer calpol ver bunları 4/8 saat arayla ver aynı anda yada üst üste verme hala düşmüyosa asla sirkeli su yapma o iç ateşi yükseltir havaleye sebep olur normal ılık su boyun bezler kes küçük küçük kasıklarına boynuna kol altına çok sıkmadan koy
    Hala geçmedimi duşa sok ama kafasına su dökme şoka girer boynunun altından duş aldır elinlede alnını ıslat .. bu arada elleri ayakları sıcaksa ateşi düşmeye başlamıştır tüm bunlara rağmen eli ayağı buz gibiyde ateşi yoksa bile başında bekle ateşi çıkacaktır çok geçmiş olsun 💐

Olmayanbiri nasıl oldu bebeğiniz? Düşürebildiniz mi ateşini? Benim kızım 11 aylık, geçen hafta böyle oldu evde ne yaptıysam düşüremedim ateşini en sonunda acile gittik serum vererek düşürmüşlerdi.

Lagosiyawo Allah razı olsun düştü çok şükür ateşi petekleri kapattım ev soğuyunca düştü iyi şimdi

Artist calpol den başka ateş düşürücü veremiyorum gözüne vuruyor alerjisi var çok şükür düştü Allah razı olsun

Mirinda Acile götürmek istemedim açıkcası çünkü bizim burada hiçbirşey yapmıyorlar biz 42 43 gördük VS diyorlar adamı sinir ediyorlar en son çare serum VS takıyorlar ilaç +fitil verip gönderiyorlar çok şükür düştü ama evin sıcaklığını düşürmem +fitil calpol baya etkili oldu