Aldatan erkek yaşı ileri ama 60 filan,karısına nefret dolu davranır mi? Bu zamana kadar hiç davranmadigi kadar kotu. Acaba arsizlasiyorlar mi?
Aldatan erkek
Anonimm00 bence aldattığı kadından yüz bulunca daha bi ozguven gelmistir bu yuzden kendi karisini begenmemeye baslamis ve ihtiyacim yok kafasinda yasayabilir
Öncesini bilemem sadece şüphe şuan bizdeki
Anonimm00 Estagfirüllah. Aldatir valla. 70 yasindaki dedeler 20lik kizlarla. Ve vahim olan kizlar kendi istekleri ile birlikte 😏
Lavinia_ zaten kadınlar asla az degil .kac kişi kandırılıyor. bisey derdim şimdi ama yakısmaz sen anla yani. goruyoruz müge anlı esra erol hepsi cıkıyor .genclerde de var artık utanma fln yok. bunlar televizyonlara sosyal medyalara cıktıkca normallesiyor yavastan mesela artık bizde ilk zamanlar gibi sasırmıyoruz. burda da az mı gorduk aldatmak isteyen kadın. once olsa kolay kolay söylemeye cesaret olur muydu erkekler de aynı 🤦🏻♀️
Rouge erkek yapar diye yaygın tabir var ama erkekler kadar kadınlarda çoğunlukta inanırmısın. Benim çevremde bile rast geldiğim var bu tarz şeyler bide göz göre göre olunca şok oluyorsun. Gece eşini işe yollayıp başkasının yanına gidiyor sabaha karşı evine dönüyor, hatta evli olmadığını söyleyip eşini abisi gibi anlatıyor falan görmen lazım şok edici bu tarz şeyler.
- Düzenlendi
Akrep bende cok gordum duydum okudum .once içlerinde vardır elbet ama çıkaramıyolardı. o potansiyeli gördüğüm de cok kadın var. hatta erkek yapınca adam o yapar biz yapınca bilmem ne diyip aldatmak isteyen kendini o erkeklerle kıyaslayan bundan cesaret alan bile gördü bu gözler. yani eşitlik diyoruz ya onlar eşitligi böyle anlıyolar. Normalde de burda da sosyal medya da da o potansiyelde ve yapan kadınlar goruyorum.cinsellik istek normal dediler bunu aşalım dediler bunlar seyini cıkardı sapkınlar aldatanlar cıktı .ortası yok .gidin böyle yapın demediler ki ..