Rouge hiç sanmıyorum ya kesin gençken de böylelermiş 🙄

Lavinia_ mutlaka.ooff lavinia ya biz kime güvenicez iyice bozuldu herkes ne evlilik kaldı ne insan kaldı allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın ben korkuyorum artık

Rouge ah Ardle’m öyle şeyler okuyub görüyoruz ki artık insan kime güveneceğini şaşırıyor cidden. Allah herkesin karşısına iyi insan çıkarsın🙏🏻
      Bir de ki bu aldatma konusunu hiç anlamıyorum cidden hiç eşin de sevmediğin şeyi otur konuş düzeltsin ne maksat ile başka birisine bakarsın ki ah bee sinir oluyorum cidden 🤦🏻‍♀️

Lavinia_ amin😞❤️❤️ Yani git bosan mesela aldatıcagına bosan biseyler bittiyse kesinlikle saygı sevgi kalmadıysa ilişki bitirilmeli

Rouge Aynen git boşan bitsin bu mesele sonra kimle istersen gez toz aldatmak ne ya çok onur kirici bir şey

Rouge Bu dünyada kendinsen başka kimseye güvenme kuzum.Buda sana abla tavsiyesi.Insan oğlu çiğ süt emmiş hiçbi insana yüzde yüz güvenipmez.Biraz çirkinleşeceğim burada afedersin kuzum babana bile güvenme çünkü oda ananını s*kiyor🤷‍♀️

Yasak_elma yani bir tavsiye bu kadar güldürürken yerinde acık samimi ve aynı zamanda tatlı olabilirdi👌😂😍valla dogru söylüyorsun

Yasak_elma bu posta aklım da istemsizce kötü sahneler canlanıyor 🤮😂😂

Anonimm00 erkekler andropoza girince sapıtıyor. Kendini erkek olarak görmeyip kafayı sıyırıp önüne gelene yazıyor tabi kadınlar erkekleri finansal olarak kullanıyor erkek para verdikçe kadın ilgisini gösteriyor veee erkek de diyor ki bende iş bitmemiş 😂😂😂