Eskobar Kizimvebennn ya merak ediyorum eşinle büyük kavganız oldumu tepkisi neydi anasına bunu yapan el kızına ne yapar diye düşünmekten kendimi alamıyorum eşinin yaptığı öyle büyük bi hataki inşallah annesi çok merhametlidirde hakkını helal eder
Kizimvebennn Eskobar yani en büyük kavgamizda kes sesini dedi bağırarak bu kadar başka ne hakaret duydum nede başka bir şey
sosyolog1kadin Kizimvebennn neden böyle peki ailesine karşı, annesi küçükken şiddet falan mı uyguluyordu, evlat ayrımı mı yapıyordu, hep aşağılıyor muydu? Neden bu kin öfke? Yaptığı şey asla asla doğru değil her ne olursa olsun o kadın onu 9 ay karnında taşımış büyütmüş
Kizimvebennn sosyolog1kadin Annesi küçükken kaç kere dışarıya atmış hemde yani saçma sapan nedenler yüzünden telefonu kaybettiği için falan eşim bir ay boyunca sokakta kalmış hatta bir keresinde açlıktan bayılmış işte hastaneden aramışlar benim öyle bir oğlum yok demiş daha çok olay varda bu sadece bir tanesi
Trendyol Kizimvebennn evet kusmeliydin.annesine bunu yapan elin kizina ne yapmaz otur bi dusun bunu?demekki kaynanan seni kendine ne kadar yakin goruyorki ogluna kusmedgn icin onu savunmadgni dusunup kirilmis sana.esine kusmeliydin,haddini bildirmeliydin,ki sen hamile bile degilmişsin gercekten.
alyakusum01 Kizimvebennn Eşinin kaynananı dövmesi senin hoşuna gitmiş ve bunu burda dillendirmek için yazdığın apaçık ortada destek görecen buradakilerin hoşuna gidecek sandın gerçekten yazık yazıklar olsun.
Lagosiyawo Kizimvebennn şimdi neyin var neyin yok toplan ve derhal o adamdan boşan ben 3.sayfalarda bi kadın cinayeti daha okumak istemiyorum bi insan annesine bunu yapıyorsa seni ne yapmaz ..
mamacita Kizimvebennn Senin kocan bir cani. Sana karşı hassas olduğunu düşünüp durumu yumuşatıp normalleştirmeye çalışıyorsun. İnsanlar sana kendini kurtar vs dediginde eşinin ne cins bir insan olduğunu kabullenmiyorsun. Yakında burada gözüme yumruk yedim postu açarsınz üzgünüm ama bu böyle. Böyle zalim acımasız ve hayırsız bir eşe sahip olduğun için senin adina üzüldüm.
Marbled Kizimvebennn Yorumlarınız hiç öyle demiyor. Bir tavır bile almamışsınız. Neyse sinirlenip canımı sıkmayacağım sizin yüzünüzden.
Bonibon29 Kizimvebennn Ayyy keşke okumasaydım içim acıdı anasına bunu yapan sana napmaz be bacım YAZIKKK😑
Adrt Kizimvebennn travması var belliki,yinede yaptığı şey yanlış., ne bileyim ya bir kadına vurmak,zennimce ahmaklıkdan başkaa bişey değil,zira Allah demezmi, cənnət anaların ayakları altındadır. Üzgünüm ancak tedavi olsa iyi olur,.
sosyolog1kadin Kizimvebennn peki annesi bu yaptıkları için pişman mı özür dilemiş mi hiç? Madem onlara karşı sevgisi saygısı yok görüşmesin o zman
2minikmucize Kizimvebennn sebeb saçma nolursa olsun annesi annesi olmasa bile kimseye kalkmaz konuşmayın bir süre
Kizimvebennn sosyolog1kadin pişman falan değil sürekli azarlar ağzı küfür dolu konuşma tarzı çok farklı bilmiyorum ya nasıl bri aileye düştüm eşimden de annesinden de çok soğudum
Kirmizisarap Kizimvebennn canım yüklenmeye gerek yok sen zaten neyin doğru olduğunu biliyorsun sadece burdan duymak istediğin için post açmışsın. Senin tek hatan eşine tavır alıp kayınvalidene O ANDA destek olmaman. Benim eşimde annesinin kalbini zaman zaman çok kırabiliyor kapıyı çarpıp çıkıyor eve gidiyor mesela ben gitmiyorum onunla. Eşinin davranışı zaten anormal şiddete eğilimi varsa terapi alması lazım. Arkadaşlara katılıyorum mutlaka sıra sana hatta evladına da gelir. Kayınvalidenden özür dile bence evet yaptığın birşey yok ama yapmadığın birşey var o da destek olmak.
Hayat_ Kizimvebennn annesine boyle yapan birgun cok sinirlenince sana neler yapmaz saka gibi yatacak yeri yok kocanin bu kesin anneye el kaldirmak nedir ya Allahim saka gibi Rabbim ekmek su veriyorsa ona bile otursun aksama kadar sukretsin boylesi insana o bile cok cunku
taricat Kizimvebennn nasıl bir insan o ya annesine yumruk atan sana ne yapmaz bunu düşün bir Allah aşkına hayretle okudum kadın hiçbir şey yapmamış ki en kötü şeyi dahi yapmış olsa bir evlat annesine el kaldıramaz değil yumruk atmak Allah’ım cildiricam sen ıslah eyle … Git bacım sende ailenin evinde kal bi süre yada kaynanan kabul ederse onun yaninda kal destek ol tepkini göster mutlaka yoksa devamı gelir ve unutma bir adam annesine karşı nasılsa eşine karşı da aynı olur … Ayrıca gecmisten kalma annesine kini varsa yaşadıklarından dolayı böyle yapacağına mesafe koysaydi daha mantikliydi … Yazık günah .