Kizimvebennn Escobar pardonda ben niye ayağına kapaniyormuşum benim suçum ne o anda ben tepkimi koydum zaten esimlede öyle konusup gülmedim o benim kustugumu anlayınca beni öpmeye falan çalıştı bende engelledim uyardım daha sonrasında doktora dahi götürdüm ben başka napabilirim
Eskobar Kizimvebennn ya merak ediyorum eşinle büyük kavganız oldumu tepkisi neydi anasına bunu yapan el kızına ne yapar diye düşünmekten kendimi alamıyorum eşinin yaptığı öyle büyük bi hataki inşallah annesi çok merhametlidirde hakkını helal eder
Kizimvebennn buket2020 yaw ne boş bir yorum ne alaka şimdi ben bu duruma göz yumsam veya bu durum hoşuma gitse anlarımda ben o anda dahi tepkimi koydum daha sonrasında eşimi doktora götürdüm dinimizce bunun nasıl bir günah olduğunu anlattım birdahaki sefere kızımı korumak için bile olsa evi terk edecegimi söyledim günlerdir bu olay yüzünden gözüme uyku girmiyor benim benim ne suçum varda ilerde evladım da bana aynısını yaoacakmis
Kizimvebennn deleted13 gittim hediye aldım ve eşimin adına eşimde özür diledi ama kaynanam kabul etmedi haklı olarak eşimde gurur yapıyor bende diyorum yaptığın affedilmez birşey gerekirse hergun kapısına gidiceksin diye ama eşimden ses çıkmıyor olmadı dayilarinin falan bı konuşup akıl vermesini isteyeceğim
deleted13 Kizimvebennn Bi söz var”anne yüreği dibinde daima af bulunan uçurumdur.”diye şuan üzgün ve kırgın ama affedecektir,siz elinizden geleni yapın,en kısa zamanda affeder inşallah🌹
Adrienne Kizimvebennn Girdiği delik varken çıktığı deliği ne yapsın tabi. Ha unutma annesine saygısı merhameti olmayanın kimseye olmaz şuan ki olanlar senin için fragman….
1232222 Kizimvebennn annesine saygısı olmayanın karısına hiç saygısı ol az 9 ah karnında taşı yedir içir acı çek uykusuz kal yedir büyüt oğlun yumruk atsın 😠😠😠
Kizimvebennn Eskobar yani en büyük kavgamizda kes sesini dedi bağırarak bu kadar başka ne hakaret duydum nede başka bir şey
sosyolog1kadin Kizimvebennn neden böyle peki ailesine karşı, annesi küçükken şiddet falan mı uyguluyordu, evlat ayrımı mı yapıyordu, hep aşağılıyor muydu? Neden bu kin öfke? Yaptığı şey asla asla doğru değil her ne olursa olsun o kadın onu 9 ay karnında taşımış büyütmüş
Kizimvebennn sosyolog1kadin Annesi küçükken kaç kere dışarıya atmış hemde yani saçma sapan nedenler yüzünden telefonu kaybettiği için falan eşim bir ay boyunca sokakta kalmış hatta bir keresinde açlıktan bayılmış işte hastaneden aramışlar benim öyle bir oğlum yok demiş daha çok olay varda bu sadece bir tanesi
Trendyol Kizimvebennn evet kusmeliydin.annesine bunu yapan elin kizina ne yapmaz otur bi dusun bunu?demekki kaynanan seni kendine ne kadar yakin goruyorki ogluna kusmedgn icin onu savunmadgni dusunup kirilmis sana.esine kusmeliydin,haddini bildirmeliydin,ki sen hamile bile degilmişsin gercekten.
alyakusum01 Kizimvebennn Eşinin kaynananı dövmesi senin hoşuna gitmiş ve bunu burda dillendirmek için yazdığın apaçık ortada destek görecen buradakilerin hoşuna gidecek sandın gerçekten yazık yazıklar olsun.
Lagosiyawo Kizimvebennn şimdi neyin var neyin yok toplan ve derhal o adamdan boşan ben 3.sayfalarda bi kadın cinayeti daha okumak istemiyorum bi insan annesine bunu yapıyorsa seni ne yapmaz ..
mamacita Kizimvebennn Senin kocan bir cani. Sana karşı hassas olduğunu düşünüp durumu yumuşatıp normalleştirmeye çalışıyorsun. İnsanlar sana kendini kurtar vs dediginde eşinin ne cins bir insan olduğunu kabullenmiyorsun. Yakında burada gözüme yumruk yedim postu açarsınz üzgünüm ama bu böyle. Böyle zalim acımasız ve hayırsız bir eşe sahip olduğun için senin adina üzüldüm.
Marbled Kizimvebennn Yorumlarınız hiç öyle demiyor. Bir tavır bile almamışsınız. Neyse sinirlenip canımı sıkmayacağım sizin yüzünüzden.
Bonibon29 Kizimvebennn Ayyy keşke okumasaydım içim acıdı anasına bunu yapan sana napmaz be bacım YAZIKKK😑
Adrt Kizimvebennn travması var belliki,yinede yaptığı şey yanlış., ne bileyim ya bir kadına vurmak,zennimce ahmaklıkdan başkaa bişey değil,zira Allah demezmi, cənnət anaların ayakları altındadır. Üzgünüm ancak tedavi olsa iyi olur,.
sosyolog1kadin Kizimvebennn peki annesi bu yaptıkları için pişman mı özür dilemiş mi hiç? Madem onlara karşı sevgisi saygısı yok görüşmesin o zman
2minikmucize Kizimvebennn sebeb saçma nolursa olsun annesi annesi olmasa bile kimseye kalkmaz konuşmayın bir süre