Flamme Colahusu canım ben bi ayna aldım onu küvette yere koyup üzerine eğilip öyle jilet ile alıyordum
Mavisim20 Colahusu özel bölgeme lazer epilasyona giderken sadece yapmam gerektigi icin jilet kullandim onun disinda hic kullanmadim. Tek basiniza hamilelikte agda yapmak cok zorlar. Ben lazerden öncede hep eldivenle aliyordum. Gebelikte de az da olsa cikanlar oldu onlarıda eldivenle aldım bence cok rahatlik oluyor eldivenle almak. Aynanın karsısina oturup görduķlerinizi eldivenle alabilirsiniz
Mavisim20 Colahusu ben alisik oldugum icin sanirim bilmiyorum bana agdadan falan daha acisiz geliyor 😊
Artiksusun Hamileliğin boyunca hep agdaya gittim kuaföre büyük rahatlik oldu valla en son 37 hafta sonunda gittim 38+4 de oğlum geldi mis gibiydi çok rahat ettim , keşke imkan olsa da gitseniz benimde çok gözümde büyüyordu bu mevzu🌝 o psikoloji çok zor 🤔
Lavinia_ Colahusu hamile değilseniz canım Türkiye den gidecek birisi olursa bir kutu ağda alırsanız sizi baya bir götürür 🌸
Oyuncakci Colahusu ben karşıma ayna koyup yapıyordum. Son ana kadar öyle aldım. Arkadaşıma eşi yardımcı oluyordu. Ben bunu tercih etmedim