Colahusu oncelikle hayirlisiyla insallah gebeligi yasarsiniz saglikla kucaginiza alin sordugunuz soruya gelirsem ben hamileligimde hep kendim aldim jiletle covid zamanina denk geldigi icin hep kuaforler kapaliydi agdaya gidemiyordum malesefki ama soyle bisey herkes kocaman karni cikcak diye bisey yok ben mesela 9 ay boyunca yatiyodum karsimda ayna dinlene dinlene jiletle aliyodum ve zorlanmiyodum da ama egerki sizin karniniz cok siser veya odeminiz cok olursa ozaman esinize yaptirirsiniz karin cok sismesi ve odem olmasi biraz bunye meselesi cünku benim karnim asiri asiri sismedi mesela ödem hic olmadi insallah sizinde oyle olur benim hic hareketlerim kısıtlanmadi hamile degilkenki yapabildigim herseyi yapabiliyodum ornek vermem gerekirse 5 aylik hamile olana kadar yuzustu yatabiliyodum doktoruma soylemistim sey demisti rahat edebiliyosan sorun yok cunku rahatsiz olsa bebek seni o sekilde uyutmaz diyordu tabiki benim yaptigim dogru herkes oyle yapsin diyemem bunye meselesi gercekten rabbimden dilegim butun hamilelik sureci herkesin kolay gecsin bebeklerine saglikla kavussunlar