Vajinamın kendi kokusundan hiç hoşlanmıyorum . Eşimle aktif bir cinsel hayatımız var ondan bu konuda hiç bir şey duymadım veya rahatsız olduğunu hissetmedim ama ben sevmiyorum . Çiçek koksun demiyorum ama kokusuz olmasını tercih ederdim . Bu konuda ne yapabilirim bilen var mı ?

Akrep İdrar yolu enfeksiyonu falan olmaz dimi

BaharPrlk yok hayır canım hatta önlüyor bile. Vajen temizliği için üretiliyor zaten. Mustela, nivea, sebamed ve belli markaların rüünleri var

BaharPrlk akıntın falanda oluyor mu genelde kötü koku zaten ıdrar yolu enfeksiyonunda olabiliyor maalesef bende idrar yolu enfeksiyonu var arada bu sorunu yaşıyorum bende ayrıca mantarda olabilir

alonedark Kan ve idrar testlerim temiz aslında akıntımda yok ama vajinanın kendine has bir kokusu var ve ben onu hiç sevmiyorum

BaharPrlk anladım arkadaşın dedığı gıbı ıntım jelleri var deneyebilirsin genelde sebamedın öneriyorlar

BaharPrlk intim jeli asla önermem hangi doktora gittiysen kesinlikle kullanma dedi sadece yüzeysel olarak iç kısmını hiç gelmeyecek şekilde kullanabilirsin vajinanın kendi salgısı var kendi kendini temizlemesi için doktorum sadece su ve peçete demişti bana vajinanın florasını bozabilirsin