Ya yanlış düşünüyor olabilirim eleştiriye de açığım. Konu şu ki bazı arkadaşlar eşinize şunu yapıyor musunuz? Eşiyle bunu yapmayan var mı? Biz şöyle şöyle yapmayı çok seviyoruz da merak ettim siz de öyle misiniz ya da eşiniz oyle mi? gibi gibi postlar açıyorlar. Yani bu soruların bazıları pek iyi niyetli değil gibi geliyor bana, sanki eşlerini ya da ilişkilerini başkalarıyla kıyaslama amacı var gibi. Ben mi kötü düşünüyorum acabaa 🤔

bittercikolata Sizinle aynı fikirdeyim. Başkasının eşiyle ne yaptığı neden ilgilendiriyor ki? Bu fikir almak ya da bilmediğin bir şeyi öğrenmek değil bence. Nasıl yapılır, bilmiyorum, çekiniyorum falan dense anlarım. Direkt olarak başkasının yatak odasında olanları öğrenmeye çalışmak çok masum gelmiyor bana.

Marbled Heh evet, demek istediğim tam da buydu. Yani çekinmek, uyanmakla pek ilgisi yok bazı arkadaşların direk cinsel ilişkilerini öğrenmeye çalışıyorlar. Akılları sıra ego tatmini falan mı yapıyorlar anlam veremiyorum

TombulHatun Hahha kız senin yorumunu görmeden üstte yazan arkadaşa aynısını dedim bak, sanırım sidik yarıştırır gibi koca yarıştırıyorlar 😂😂

Marbled Ayni fikirdeyim, biz iyi niyetimizden yazıyoruz bazen ama malzeme vermek gibi bisey yapıyoruz sanırım 🙈

bittercikolata benim açtığım posta yorum yaptın geldin burda postmu açtın sanane kardeşiiimmmmm 😂 beğenmiyorsan okuma yorum yapma orda yorum yapıyodun ama ben 69’u çok severim diye😂😂😂 o zaman yorumda yapma işine bak😂

bittercikolata yanı o kadar cınsellık ve ısteksızlık postu açtım hıç sen eşıne oral yapıyor musun vs gıbı şeyler sormadım çünkü banane ya 🤣 ben burda kendı derdımı paylaşıp fıkır alırım verenede teşekkür ederım. Onun dışında açanlarda açabılır merak edıyor olabılırler bence normal ya sonuçta seksle alakalı o kadar çok post açılmış burda