bittercikolata bende aynı fikirdeyim bazısı tamam fikir almak için açıyor o postu ama niyeyse bazıları merak için artığını düşünüyorum
Neden bu merak 🧐🧐
Lavinia_ Ya evet, son bi kac postta özellikle bazı arkadaşlar gerçekten fazla meraklı, dikkatimi çekti 🧐🧐
- Düzenlendi
bittercikolata Sizinle aynı fikirdeyim. Başkasının eşiyle ne yaptığı neden ilgilendiriyor ki? Bu fikir almak ya da bilmediğin bir şeyi öğrenmek değil bence. Nasıl yapılır, bilmiyorum, çekiniyorum falan dense anlarım. Direkt olarak başkasının yatak odasında olanları öğrenmeye çalışmak çok masum gelmiyor bana.
bittercikolata yada kendilerince bak biz ne güzel sevişiyoruz diye hava atıp egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar 😂
Marbled Heh evet, demek istediğim tam da buydu. Yani çekinmek, uyanmakla pek ilgisi yok bazı arkadaşların direk cinsel ilişkilerini öğrenmeye çalışıyorlar. Akılları sıra ego tatmini falan mı yapıyorlar anlam veremiyorum
TombulHatun Hahha kız senin yorumunu görmeden üstte yazan arkadaşa aynısını dedim bak, sanırım sidik yarıştırır gibi koca yarıştırıyorlar 😂😂
bittercikolata bende farketim neden ki bu merak tamam sorunu sor bilgi al ama bazıları soru sormak için değil belli
- Düzenlendi
bittercikolata Bu tür paylaşımlara cevap vermiyorum açıkçası. Bir anda forumda türeyen, bu tür sorularla insanların özel hayatını didikleyenleri görmezden gelmek gerekiyor diye düşünüyorum.
Lavinia_ Kesinlikle değil kesinlikle 👍
bittercikolata 😂😂😂 korkuyorm yakında kocanızınki kaç cm benim kocamınki bu kadar da merak ettim acaba daha uzunı var mı diyecekler diye ödüm kopuyor 😂😂😂
Marbled Ayni fikirdeyim, biz iyi niyetimizden yazıyoruz bazen ama malzeme vermek gibi bisey yapıyoruz sanırım 🙈
TombulHatun Hahaha ay bunu soran kesinlikle olur 🤣🤣 yani ben denk gelmiştim ideali kaç cm falan diye soru soranini bunu da sorarlar kesin 😂
bittercikolata benim açtığım posta yorum yaptın geldin burda postmu açtın sanane kardeşiiimmmmm 😂 beğenmiyorsan okuma yorum yapma orda yorum yapıyodun ama ben 69’u çok severim diye😂😂😂 o zaman yorumda yapma işine bak😂
bittercikolata yanı o kadar cınsellık ve ısteksızlık postu açtım hıç sen eşıne oral yapıyor musun vs gıbı şeyler sormadım çünkü banane ya 🤣 ben burda kendı derdımı paylaşıp fıkır alırım verenede teşekkür ederım. Onun dışında açanlarda açabılır merak edıyor olabılırler bence normal ya sonuçta seksle alakalı o kadar çok post açılmış burda
TombulHatun bunu yapanı da gördük merak etme 😅 hep en büyüğü onlarda 😁
bittercikolata cevap vermeyin o zaman bu kadar basit
TombulHatun böyle bir post vardı mı ben mi yanlış hatırlıyorum acaba 😂 nasıl ölçe bilirim diye sormuşdu bir ablamız
bittercikolata basbayağı bazıları bunu yaparak eğleniyor, açıkçası ben sağlıklı olmadıklarını düşünüyorum.
TombulHatun Biri ayak numarasından tahmin yapıyordu ya uzunluğunu 😂😂
bittercikolata ben böyle acılan konulara sinir oluyorum. Yaaa insan nie eşiyle olan özeliğini bi başkasına paylaşıyor ki kim olursa olsun. Insan mahremini ve özeliğini bi başkasına anlatmamalı.