Bebeem007 Yani olabilir evet ama dediğim gibi bazı kişilerin o niyetle sormadığı cok açık yoksa dediğiniz gibi olabilir tabiki

bittercikolata bu gözler neler gördü burda atıp tutanlar o elestirdiktikleri postların hepsine cevap yazıyorlar böyle yapıyoruz şöyle yapıyoruz diye hatta bir ara bir kadın vardı sansürsüz mü ne ismi bu tarz sorular soruyordu hepsi de cevaplıyordu şimdi ne diye atarlaniyirlar bilmem 😂😂😂😂

Rudemim Ya evet cinsellik soruları part 1 bilmem kac hatırlıyorum 😅😅 ama o daha çok eğlence amaçlı ve anket gibi biseydi ben de cevap yazmıştım onlara hatta 😅 benim takıldığım nokta şu mesela kızlar bu gece kimler panpiş yapicak ya da yaptı? Kocama sakso yapıyorum siz de yapiyo musunuz? Eşim bana şunu şunu yapıyo sizin eşiniz de yapıyo mu? gibi kıyaslama soruları. 😊

Rudemim mesela sorulan sorulara cevap veririm ben de ama hiç kimsenin kocasıyla neler yaptığını merak edip te sormam yani özellikle 😅😅

bittercikolata kesinlikle .Bir post okudum mesela sakso çekiyor musunuz diye sormuş birisi sonra evet yazanlar olmuş tekrar sormuş nasıl yapıyorsunuz diye … Böyle birsey olabilir mi ya tamam kadın kadinayiz fikir alışverişi yapıyoruz özel konularda da destek olmaya çalışıyoruz birbirimize bilmediğimiz şeyler oluyor ama bu kadar detayına kadar sormak bana sapıkça geliyor …

taricat Aynen öyle demek istediğim bu tam olarak. Fikir sorulur öneri ya da tavsiye istenir. Hepimiz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız zaten. Ama gerçekten bazı şeyler sapıkça. Bana dün akşam ne tür çılgınlıklar yaparsın diye sordu birisi tövbe yarabbim 😅😅