sosyolog1kadin bittercikolata gerçekten kadın muhabbetleri artık çok saçmalığa abartıya kaçtı. Bi erkek nasıl ki erkek arkadaşlarına eşinin göğüsünü özel bölgesini yatakta neler yaptığını anlatmıyorsa kadın da anlatmamalı
sosyolog1kadin bittercikolata bende başladım ama bugün boşladım sanırım 2 3 gün daha yapmayacsğım ama ondan sonra tam gaz devam 😃
bittercikolata sosyolog1kadin olsun 2 3 gün sonra devam et mutlakaaaa, bak çok güzel sonuçlar göreceksin🥳🥳🔥🔥
Kuzulkurt incilikaftan Haddini bildirmek istedim ama maalesef geç kaldım çünkü askıya alındı 😏 ama @TombulHatun ve diğer arkadaşlar haddini bildirdi 😂😂
incilikaftan Kuzulkurt Hahahha 😂 yaa keşke mesaj gibi bildirim gelse ekrana 🤭 anlık bende gelirdim bu kaosa
Polyannacilik Kuzulkurt çevrimiçi arkadaşımız okuyordur muhtemelen😂😂 kendi kendine kuduruyordur belkide jsjsjsjsjs İsmail YK dann kudur kudur baby şarkısını armağan etmek istiyorum 😂
Marbled Polyannacilik Hahahah senin yorumlarına çok güldüm 😂😂 Neyse herkesin vasfını anlamış olur askıdayken 🤭🤭