Merhaba kızıma 4 aydır molfix kullanıyorum fakat son 1 ayda aldığım bezlerde sorun var. Pişik yapıyor ve içinde sert kum taneleri var sanki kızımı rahatsız ediyor. Başına gelen var mı böyle bir sorun. Şikayetvara baktım millet bu sebepten ötürü şikayette bulunmuş hep. Sizin görüşünüz nedir ?
Molfix kullananlar yazabilir mi lütfen
Henigi bendr çok uzun zamandr molfix kullanıyorm 11 aylık kızım ama hiç öyle bir sorun yaşamadm ya ben
TombulHatun inanın farklı Mağazalardan aldım hepsi kötü cıktı
Bizde bayadır kullanıyoruz bi sorun olmadı ama ek gıdaya geçince çişinde ki değişimden dolayı bi ara pişik olmuştu teni alışınca geçmişti
Henigi bende 5 aydan fazladır kullanıyorum sorun yaşamadım 4 numaraya geçtiğimizde farkettim bezin üstün tarafında küçük küçük kapsüller var çişin sızmamasına yarıyor diye biliyorum ama rahatsız etmedi kızımı 90lı paket bitmek üzere
Ben primadan molfix se geçmiştim ve pişik yaptı o pişik mantara dönüştü yani benim ki değişiklikten oldu diye düşünüyorum yoksa çevremde baştan beri molfix kullananlar hep memnun canım
Henigi bizde şuan 4 numara kullanıyorz online sipariş veriyorm herhangi bir problem yok yarn yeni paketi açacağım ona da bakarım var mı bir sorun diye
Henigi bende 2 yıldır kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadık içindeki dediğiniz gibi kum taneleri gibi olan şey bizimkinden de var ama oğlum hiç rahatsız Olmuyo.