roseriary PiTi temizleyici, tonik, leke tedavisi, serum, göz kremi, nemlendirici, yağ, güneş kremi İnstagramda görmüştüm bu sıralamayı
gshande PiTi ihtiyaca göre şekillenir sıralama ama normal bir cildin rutini soyle olabilir 🔴Sabah Temizleme Tercihe göre tonikleme Nemlendirme Tercihe göre c vitamini Güneş kremi Tercihe göre makyaj 🔴Aksam Çift aşamalı temizlik İhtiyaca göre serum Göz bakim kremi ( tercihe gore) Nemlendirici Dudak nemlendiricisi Sorunlara göre cilt tipine göre kullanılan ürünler değişiyor ama genel olarak rutin böyle oluşturulabilir 🙂
Esme11 PiTi yazın sabah uyanınca buz gibi bir avuç su / kışın sabah uyanınca işret parmakları ıslatılıp çapaklar temizlenirse yeter 😂😂😂
Mehtap93 PiTi estetisyen olarak size sıralayabilirim cilt ılık suyla ıslatılır sonrasında cilt eğer sorunluysa sivilceliyse granürsüz temizleme jeliyle, sorunlu bir cilt değilse granürlü temizle jeliyle temizlenir sonrasında ılık suyla yıkanıp cilde 10 ila 15 dk arası buhar verilir cilt iyice nemlendikten sonra gözenekler açıldıktan sonra komedon temizliği yapılır bitirilir tekrar ılık suyla temizlendikten sonda peeling uygulanır cilde ve ölü deriden arındırılır cilt yine ılık suyla temizlenir devamında tonik uygulanır, sonrasında cilt ihtiyacına göre maske uygulanır maske bittikten sonra serum yağ güzel bi nemlendirici krem sürülüp işlem bitirilir.
Kirpapatyasii roseriary aynen. Ama ben sadece. Temizleyici süt tonik ve leke kremini kullanıyorum. Hepsiyle baş edemiyorum 😂dışarı çıkarken de güneş kremi kullanıyorum
incilikaftan Sabah soğuk su, krem akşam su.💃🏽krem alicam ama yüzüme iyi gelmiyor kullanmıyorum bende 😒
PiTi incilikaftan ya bana da iyi gelmiyor her şey en son darphin nemlendirici de buldum son çareyi çok iyi geldi
PiTi Esme11 Allah seni çok kasmamak gerek diyorsun 😅😅 ben de iki çocuktan yapabilirsem haftada bir yA da ayda bir işte 😅 normalde senin dediğin gibi yapıyorum
Rouge PiTi en hızlı emilen yapısı en sıvı olanlar ilk kullanılır genelde tabiki temizleme asamasından sonra❤️
Askbulbulu Vallaha bende şu şekilde yapiyorum yatmadan önce hep . temizleme cihaziyla cildimi temizliyorum çay ağacı yikama jelinden döküp. sivilce kremi var ondan sürüyorum O kadar daha fazlasına oğlum izin vermiyor 😅😅😅😅
Esme11 PiTi Diş hassas noktam 😂 Allah var sabah akşam aksatmam ama uyanınca o soğukta yüz yıkamak bana göre =ölmek😂