dolapfaresi Sexy_lady bence olması gereken süre en az yarım saat ve iki günde bir olmalı oluyor mu dersen yok erkekler gidip 8 saat çalışıp gelip malak gibi yatıyorlar biz kadınlar evde sabahtan akşama debeleniyoruz ama hep onlar yorgun🤷🏻♀️🤯
Sexy_lady dolapfaresi kız ben çalışıyordum hamile iken işten çıkıp çocuğu kreşten alıp yemek yapıp bulaşık çamaşır hallediyordum ben onun kadar kendimi öldürüp bitirmiyordum insan böyle olunca deli oluyor resmen 😒😒😭😭🤦🏻♀️
Sexy_lady Birbyan aha ben 😂 bizde 2 ciyi yaptık ama gel bana sor bide adam da ii güç derken yıkıkları oynuyor haftada 1 belki 3-4 dk öpüş koklaş 4 dk falan sonuç al sana bitti gitti işte 😭😭😭🤷🏻♀️
Kbss Sexy_lady allahim sabir versin canim ilk baslarda eşimde de erken boşalma sorunu vardi şükür sakin bir şekilde konuşarak hallettik 😊
dolapfaresi Sexy_lady kadınlar nazli olur derler gerçi yapan kadında yapıyor benim bir arkadasim oturtugu apartmanın altı a101 kocasinda berber bişey lazım olunca kocasını arıyor al gel diye kendi gidip hayatta almaz🤷🏻♀️
Sexy_lady deleted13 kız neresi iyi ben gençliğimin baharını huzurevi bahçesine çeviriyom az kaldı diyorum helpp meee 😂😂😂
Dikenlikaktus Hiçbir bilgim yok valla bazen uzun oluyor bazen kısa duruma göre 😂😂ama bence 2-3 güne bir şart
ipeksi Valla karı koca libidolari aynı olanlara helal olsun ya ikisi de istekli olsun ya da ikisi de isteksiz biri istekli diğeri isteksiz oldu mu çok zor 🤯
Sexy_lady ipeksi biri isteksiz olunca öteki de zamanla otomatikman isteksiz oluyor ve senim dediğin noktaya geliyor canım denendi onaylandı 😜
Sexy_lady Kbss ben eşimle ne yazık ki cinsellik konuşamıyorum hayatımda konuşabileceğim tek kişi olan eşim ve konuşamıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️