Edaa_g ben sadece beyaz ekmegi çıkardım hayatımdan sabah kahvaltıda 1 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum onun dışında herşeyi ölçülü yiyorum başka bişey kısmadm kendimden ha tabi abur cubur da kesinlikle yok diyet boyu 2 3 kere kaçamak yaptım ama ne diyetimi ne sporumu aksattim haftada en az 3 gün mutlaka spor yapıyorum bol su içiyorum akşam yemeğini saat 5 de yiyorum ve saat 6 dan sonra hiçbir şey yemiyorum bu şekilde geçen yıl 77 kilodan 70 kiloya düştüm 3 4 ayda sonra bıraktım diyeti 73 olunca tekrar başladım 25 gün önce şimdi de 73 kilodan 68 e düştüm 🙂 hedefim 65 Allah’ın izniyle

ben kilo veremiyordum.zayiflqma çayı arastirmaya başladım ve buldum aldım 15 günde 3 kilom gitti 🙂🙂🙂ekmek yemiyorum bol su içiyorum çay zaten iştah kapatıyor….

Edaa_g normalde çok yemek yemiyorum hemen doyuyorum ekmek yeme alışkanlığımda yok yani benim kilom yemekleri çok yemek yüzünden değil zaten evde her şey olabildiğince dogal ve sağlıklı. Benim problemim cips ve çikolata idi onları aza indirdim.

Haftanın 3 günü yaklaşık 1 saat spora gittim yine haftanın 3 gunu akşamları da spora gidiyordum spora gitmediğim günler koşuya çıkıyordum akşamları hava güzel olduğunda. Gunduz ip atliyordum günde 500 ile başladım 1000 le bitirdim. Pandemi ile 2 kilo aldım yaza doğru ip atlayarak vermeyi planlıyorum 🙂

Dip not yeğenim 1 yaşında iken onun pesinde koşmaktan haftada 1 kilo 3 haftada 3 kilo vermişligim de var 😂