Kızlar daha önce adet düzenimi bilmeden gebelik hakkında fikir alıyordum sizden. Ama şimdi herşeyi biliyorum ama yine bişeyler ters gidiyor.
13 Ocak 2022 Perşembe
Adet döngü süresi: /
Adet kanama süresi:5

20 Aralık 2021 Pazartesi
Adet döngü:24
Adet süre:5

27 kasım 2021cumartesi
Adet döngü:23
Adet süre:5

Durum bundan ibaret bugün olması gerekiyordu sabah test yaptım negatif çıktı.(geçenki adetimde 24.ügününde test yaptım ngatifti 3 saat sonra regl oldum) hala kanamam gelmedi. Sizce test yanlış mı gösteriyor? Ya da yarın akşama kadar bekleyim gelmezse ertesi sabaha yapsam testim pozitif çıkar mı? Artık anne olmak istiyorum 🥺🥺🥺

Kirazs58 ne kadardır deniyorsunuz ve doktor kontrölünden geçtinizmi çift olarak

Eskobar yeni oldu aslında 2 adetim geçti bu olursa 3 olacak. Gurbete gelin geldim eşim biraz sabretmem gerektiğini söylüyor biraz daha olmazsa gideriz diyor

Kirazs58 canım Bir sene korunmasız ilişki sonucunda gebelik olmuyorsa o zaman doktora başvurulması gerektiğini biliyorum senin herhalde daha 3. Deneme yani 3 ay olmuş bence birazcık daha sabret bekle Allah’tan hayırlısını iste ilişkiden sonra da ayaklarına yukarı doğru uzat duvara doğru 15 dakika yat sırtüstü oda çok fayda ediyor

Kirazs58 daha yenı ıns olur stres yapma böyle yolun basında stres yaparsan kotu . Yumurta çatlama takıbı yap ovılasyon testiyle yapıyor kızlar ben hıc denemedım ama denemeyi düşünüyorum acaba takvımdekıyle dogrumu degıl mı dıye .

Kirazs58 burdaki doktorlor bi garip zaten bir yıl bekleyin diyolar ama kontrolden geçin derim

30 adet 68 daha bugün aldı bana da attı al dıye alırım yarın herhalde

Ben gecen ay kımyasal düşürdüm 10 gündür cok ağrım var bugün test yaotım bısey çıkmadı doktoruma yazdım ağrım cok p tesı gel muane ye dedı 🤷🏼‍♀️

Kirazs58 öyle düşünme bak bu kadar karamsar oluşan gerçekten zor allh nasıp etse olur daha 3 denemen

deleted_6218 ama napim çevremdeki herkes hamile az önce diziye bakıyordum oradaki kız bile hamileymiş psikolojim bozuldu herkes hamileee bi ben değilim

Kirazs58 yanı akşamları sızlen ozman sız o testı alın yumurtlama takıbı yapın çoğunda ıse yaramış