Benim kafa erör verdi isimlere bakmadan yorum yapiom ondan heral😂

Kirazs58 aslimda bende burdan duymustum birgebeningünlügü insta sayfaya göz at testte satio kaliteli dio herkeste övüyo yumurtlama masaji falan yaptirio

Kirazs58 herşey düşüncede bitiyor canım asla dusunmuceksin kafana takmiycaksin kendini sartlama ben pcos hastasiydim kendi kendime hamile kaldım ilk başlarda aşırı düşünürdüm hatta her gün ağlardım sonra önce doktor kontrolünü ol sonra da kafanda sartlamayi bitir kendiliginden hayırlısıyla olur

Kirazs58 İllaki belki biliyorsundur da hemen yataktan kalkma birde yıkama içini biraz bekle birde yumurtlama zamanlarını takip et uygulamalarda da var testleri de var🌸

Kirazs58 kuzum biz 4 yıl korunmadık ve olmadi eşimin sprm sarisi azmiş tüpbebek yaptirdik cok sukkur 6aylik oldu oglum yanimda uyuyor 💙 cok yeni denemeye başlamissiniz birkac ay daha dene yine olmazsa doktora git allahim ugraştırmadan hayirliaiyla anne olmayi nasio etsin herkese ve iliskiden sinra eşij bosalimca sirt üstü yat poponun altina yastik koy popon hafif havada kalsin yarim saat öyle yat

Kirazs58 evlendım 6 ay korundum sonra bır buçuk sene korunmasız ılışkı yaşadım ve hamıle kaldım 2 aylıktı kalbı durdu kürtaj oldum sonra 6 aya yakın korundum ve bı 6 ay korunmasız ılışkı yaşadım sonra hamıle kaldım doğum yaptım şuan 7 aylık şükür yanı öyle hemen ilk günden veya 6 ayda hamıle kalmak herkes ıcın geçerli değıl bı sorun olduğu ıçın değıl yumurtalıkların sperme alışması lazım önce çok erken yanı stres yapma ve ılışkıye gırerken hamıle kalmak ıcın gırme sakın ol beklemedığn anda olacağı varsa olur zaten hakkında hayırlısı olsun

Kirazs58 ilk 6 ay korunduk sonraki 6 ay da denedik. Ve 6.ayin sonunda oldu. Akışına bırak. İstersen doktora git hormonlarına baktir. Bide ovulasyon testi yapabilirsin. Ben ovü De yapmıştı.

Kirazs58 daha cok yenisiniz ve stres yaptıkça olmaz zaten. İlişkiyi cocuk jcjn düsünmeyin akışına bırakın zevk icin yapın. Gerisi taktir ilahi. Bende 2 ay denedik olmadi stres yaptım hep. Sinra dedim takmayacam akışına biraktim. Ve 3.ayda bana bile supriz oldu. Zaten 1 yıla kadar korunmasız iliskide olmazsa dr kontrolü gerekir. 1 yıla kadar çok normal olmaması her vücut farkli çünkü. Ama en önemlisi stres yapmamak akışına bırakmak.

Korunduk derken hap falanmı aldın eğer hap aldıysan 1 sene normal diyor doktorlar hamile olamamana stres yapma yani. Birde adetin bitince yumurtalama gününü takip et , 7yada 8 gün sonra adetten sonra akıntın çok oldugu zaman yumurtla günün ozaman o günden itibaren ilişkiye girebilirsin ve sabaha karşı ilişkiye girmeyi tavsiye ediyorlar bir yerde okumuştum. Birde şimdiden folik aside başla eğer başlamadıysa. Şimdi sen hamile kalmak istiyorsun ya o zaman çevrendeki herkes hamileyim diye karşına çıkar bu hep böyledir, her yerde gözüne çarpar hamileler onun için sabret ,Rabbim nezaman verecegini bilir , bide bakmışın hiç aklında yokken misafirin yola çıkmıştır bile. Herşeyin hayırlısı olsun canım stres yapma akışına bırak. Rabbim hiç kimsenin kucagını boş bırakmasın.

Kirazs58 sen çok kafana takmıs stres yapmıssın. Böyle bebek isteyince ve olmayınca gercekten de etraftaki herkes birden hamile oluyor sanki bende de olmustu aynı ben de senin gibi korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmayınca Bi stres oldum hep hamilelerin görür oldum o ay o kadar zor gecti ki. Sonra baktım çok erken, olursa olur uzun süre olmazsa doktora gideriz dedim dikkatimi başka yerlere verdim işimde ilerlemeye çalıştım o ara sınavlar yükselme falan çıktı onlarla ıgrasırken günüm 6 gün gecmiş farketmemiştim bile sonra bş test yaptım pozitif 🤩 stres yapma sakin kal ve 2 günde 1 ilişki. İnşallah yakın zamanda sağlıklı bir gebelik haberi alırsın 🤗

Kirazs58 Canım daha yeni evliymişsin olur kafana öyle takma lütfen kendini strese sokarsın ilişkiden sonra hemen kalkma ayaklarını havaya uzat

Kirazs58 buyuk ihtimal stresden gecikiyor her ay.kendini rahat birak biraz.ayrica folik asite baslaman gerekiyor gebelik dusunuyorsan.

Kızlar hala reglim gelmedi ayrıca kasıklarım ağrımaya başladı bu sefer hamilemiyiim gerçekten kasıklarım rahatsız ediyor. Kaç ay düzenli reglim olurken ilk defa bu denli 2 gün gecikti ve gecikmeye devam ediyor