Merhabalarrr;🤗
Buraya bugün katıldım, happy kidste namını duydum.🥳 Konuya nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Biz eşimle bekarken bakirelik bozmak dışında çok şey yaşadık. Görüntülü aralamalar, gizli kaçamak arabada, günlük dairelerde vs. Ben eşimin ciddi anlamda cinsellikle arası iyi sanıyordum ama beni yanılttı. Bebeğimiz olmadan öncede böyleydi, haftada bir belki 2 haftada bir falan oluyordu. Bir ara onu gece uyandırmaya alıştırmıştım. Yani gece ben üzerine çıkıp, sex esnasında uyandırıyordum. Sanırım böyle alıştı, ben adım atmasam 2-3 haftada bir belki aklına gelir. Onuda anlıyorum gerçekten yoruluyor ama sorun şu ki bende de isteksizlik var. Bir ay birlikte olmasak aklıma gelmiyor yada geliyor ama üşeniyorum. Eşim sabah 6’da işe gidiyor, akşam 9’da geliyor. Yemek ye, çay iç, bebeğimizle ilgilen derken saat 12 oluyor ve uyuyor. Bebeğimin uyuması gece 1’i buluyor. O saatten sonrada uyandırsam, ne ara birliktelik olacakta ne ara duş alacak. Mesela biraz önce ona şakayla karışık cilve yaptım, yanaştı ama o kadar yorgundu ki yarın seninle işlerim var dedi. Reddetmeden, yorgun olduğunu dile getirmeden erteledi. Bende zaten isteksiz olduğumu söyledim, bir gülüş attı ve bir süre sonra uyuya kaldı. Size sormak istediğim, bu isteksizlik daha nereye kadar devam eder? Özellikle ben efsane isteksizim, ev arkadaşı gibiyiz. Onda da istek olduğunu sanmıyorum yada aşırı yorgun olduğundan bu şekildedir bilmiyorum. İstediği zaman öyle yada böyle aklıma girip yanaşıyor ama öyle her zaman değil. Çok nadiren 2-3 haftada, hatta ayda bir diyebilirim. Burada ki postları gördüm, ay noluyor kız biz kankişmiyiz dedim. Düzenli bir sex hayatı için güzel, cilveli ve istekli fikirlerinize ihtiyacım var.😚