1papatyam Bal123bal Düzeldi canım, hatta dün o yanaştı ama ben aşırı yorgundum istemedim. Yani isteksizlik aradan kalktı, sadece yorgunsak onu dile getiriyoruz ama anladım ki cinsellik evliliği gerçekten renklendiriyor.🤷🏻♀️😊
Bal123bal 1papatyam renklendirmez mi ya daha yakınlaşıyor uysallaşıyor çiftler bence 💚 sıkıntı olunca agrasifleşiyoruz😁
Yasak_elma 1papatyam Aklına kötü bisey getirme canım gercekten yorgubluk ve onun verdiği uşengeçlikten bu ikinizdeki isteksizlik.Ikinizde bütün gün yoruluyorsunuz biriniz evde biriniz işte ee sonuc enerjiniz bitip tükeniyor elinizi kaldırmaya mecaliniz olmuyor.Bunları nerden biliyorum cünkü tıpkı siz bizsiniz🤗her bizler nekadar normal görmesek istemesekte bunlar normal şeyler hemen kafamızda kurmaya gerek yok🤗
Prensesannesii1 1papatyam bende öyleyim canım eşim çok istekli ama ben isteksiiz. Bilmiyorum niye böyle hiç içimden gelmiyor her defasında da eşimi reddetmek istemiyorum çünkü bana kusuyor doğal olarak ne yapcam bilmiyorum
Matruskaa Prensesannesii1 Bende öyleydım bı dönem ama sonra ılıskoden haz almaya basladıkca bnde ıstemeye basladım