Kızlar benim kız emerken çok fena ısırıyor mahvetti memelerim hep yara oldu hem emmeden sonra kanıyor silikon göğüs ucu koruyucuları varmış kullanan varmı aranızda faydası oluyor mu?
Memelerim paramparça 😔
dolapfaresi Argan yağı ve zeytin yağını karıştırıp sürebilirsin yumuşatıyor iyi gelmişti bana ilk emzirdiğimde öyle olmuştum çok kötü çok zor geçmiş olsun.
dolapfaresi ben onu kullanmadım ama bana en iyi gelen şey emdikten sonra kendi sütümü sürmek oldu diğer kremleride kullandım ayva çekirdeği kürünü de en hızlı ve etkili faydayı kendi sütümde buldum
Kirmizibalon teşekkür ederim ama ben yaralar iyileşsin diye değilde ıssirinca en azından daha az acısın diye sordum çünkü kızım sagolsun iyileşmesine izin vermiyor sürekli issiriyor
Kendinibegenmis teşekkür ederim 🙏
dolapfaresi ben 1 ay kadar yara bandıyla emzirdim 🤦🏻♀️ berbat bir durum. Bide gelip gelip aynı yeri ısırıyordu hep. Hala ara sıra ısırır. Isirdiginda emzirmeye bitirip sakın bi şekilde ısırdığı için ara veriyoruz deyin. Benim kızda ise yaramadı ama belki sizde yarar
dolapfaresi ben de çok çektim göğüs yaralarından. En fayda gördüğüm sarı kantoron yağı oldu.
dolapfaresi Ahh ben neler cektim yaralardan aklıma geldi içim cız etti tekrar .4 doktora gittim hepsi aynı kremleri verdi ,en son doktor buna tapılacak bişey yok emzirmeyi bırak dedi 😑 Pes etmedim hergün araştırdım ve sonunda Philips avent göğüs kapakları mucize gibi bişey resmen dene derim
Miniminibirperi benim ki de hep aynı yeri ısırıyor yaraların geçmesi mümkün değil sürekli emiyor emdikçe ısırıyor bir kısır döngüye girdik yani silikonlar en azından isirsa bile okadar canını yakmaz diye düşünüyorum daha küçük anlayacağını sanmıyorum 🤔
ZRaporu sürekli ısırdığı için iyileşme şansı yok gibi bişey bir kısır döngünün içindeyiz 😔
Deleted19 teşekkür ederim 🙏
dolapfaresi rica ederim 😊
dolapfaresi ben aldım silikon uç boşa gitti. Kullanamadım tutturamadım aslında. Denemek için en ucuzunu almıştım belki iyi markalar ise yarar. Ben emecegi zaman yarabandi yapıştırıp emdikten sonra cikariyordum hava alsın diye. Başka türlü dediğiniz gibi iyileşme şansı olmuyor çünkü isirdikca ısırıyor. O yara da iyice açılıyor.
dolapfaresi ısırmayı bıraktıktan sonra geçiyor. Oyuna çevirmiştir. Isırdığı an tepki vermeden serçe parmağınla memeni ağzından çıkar. En sonunda vazgeçecektir.
dolapfaresi koruyucular hakkında bilgim yok kullanmadım ama yaralar için lansinoh kremi öneririm. memeyi yıkamanıza da gerek kalmıyor harika bir krem hızlı iyileştiriyor
Miniminibirperi yarabandini yabancılar mı diye korkuyorum ama birde issirsa bile faydası oluyor mu
ZRaporu öyle bir issiriyor ki dişlerini geçirip bastırarak kafasını geriye doğru çekiyor sürdürüyor resmen 😔
Ariel teşekkür ederim
dolapfaresi evet oyuna çevirmiş maalesef. Dediğim gibi yaparsan vazgeçirebilirsin ama tepki verme ne gül ne de kız.
ZRaporu tamam teşekkür ederim 🙏