dolapfaresi yani yine çok acıyor ilk başta. Tabi birazda yabanciliyor. Benim ucunun alt tarafına doğruydu o yüzden alttan tam pamuk kısmı yaraya gelecek şekilde çekiyordum. Hatta kalın olsun diye minik bi gazlı bezde koyuyordum. Başka türlü gecmiyor kii 🤦🏻♀️ emip doku bağlayan yarayı tekrar açtıkça derinleşiyordu yara.
Memelerim paramparça 😔
dolapfaresi evde varsa ucuz ve maliyetsiz bir yöntem, denemekten zarar gelmez. Bana da eşim o aklı vermişti
Miniminibirperi teşekkür ederim 🙏
dolapfaresi hametan kullan çok iyi geliyor ben çok çektim 😢
dolapfaresi kaç aylik
dolapfaresi Ayy o hissi çok iyi bilirim kanaya kanaya emzirmek canın yana yana ah kuzum ya😔Ben ilk bebeğimdeyken kantoron yağı kullanmıstım ve gümüş kalkan gümüş olmazsada silikonda olabilir ama gümüsün yara geçirme ozelliği var onu öneririm bilhassa.Kalkan faydalı olmazmı silikon kalkan emerken çıkartmana gerek yok emzirirken canın yanmaz yani.Aslında ikisininde yeri ayrı ikisinide kullansan çok çok daha yarar sağlayacaktır canım.Geçmiş olsun
Saricivciv 8 aylık canım
Miniminibirperi denedim emerken acımadı gerçekten yine issirdi bira acıdı ama okadar çok değil 🙏
Sugarplum teşekkür ederim 🙏
Yasak_elma evet yarın eşim maaş alvak alcam inşallah yoksa memeden kesmem gerekecek memelerim sürekli ağrıyor artık 😔
dolapfaresi benimde memeler felaket olmuştu hatta derin yarıklar vardı. Zeytinyağı göğüs ucu kremi, kantoron, tahin, Bepanthol onarici, hatta pişik kremi, gümüş kapak, anne sütü hiçbiri fayda etmedi. En sonunda doktora gittim Madecassol Krem yazmıştı 3.gunde hiç birşey kalmadan iyileşti. Emzirdikten sonra sürüp emzirmeden önce sabunlu suyla yikiyordum miss gibi geldi bana denemediysen bir bak🥰
dolapfaresi ben kullanmadim ama lansinoh krem var onu kullandim iyi geldi. Bir de kendi sütümü sürüyordum
Ucansupurge Teşekkür ederim 🙏
mkblgrlyn teşekkür ederim 🙏
ZRaporu bende tam aynısını dicektim benimkide başlamıştı ısırmaya ve isiracagini anlıyorum doyduktan sonra dilini içeri çekiyor anlıyorum hemen çekiyorum ağzından ve isirdiginda tepki vermeyip süt vermeyi kesiyorum ki isirdiginda süt icemicegini anlasın araştırmalarım sonucu bu şekilde yaptım ve sonuç aldim
dolapfaresi lansinoh kullanmıştım çok yumuşatıyor o
papatya_ teşekkür ederim 🙏
Saripapatyaaa ben 2 çocuğumda da denedim gerçekten işe yarıyor. Yüz ifadesi de çok önemli bunu yaparken. Gülersen ya da kızarsan bırakmıyor devam ediyor.
ZRaporu kesinlikle oyun olarak algılıyor
dolapfaresi benimki de ısırıyor çok fena yara oldu kanadı 1yasinda ısırdığında dayanılacak gibi değildi silikon koruyucu ile emzirmeyi denedim asla kabul etmedi ama sizin bebiş küçükmüş bence dene kabul eder inşallah