Kizlar geçen ay spiralim kaydı.adet gördüm ama memlekete gittiğimiz için gidemedim. Geçen ay sipiralim kaydı diye ,3 aylık iğne ile korundum. bu ay leke şeklinde görüyorum. spirali çıkarabilirler mi?Ve randevu almak şartmi? Aşırı belim ağrıyor ve bacaklarım kasıklarımda ağrıyor…

ketenprenses benim de kaydı 3 ay önce kendim çıkardım sağlık ocağına gittğimde kendin çıkarabilirsin demişti hemşire zaten ipi elime geliyordu çekip çıkardım acı falan olmadı hiç

ysmn78 kız korkarım ben nasıl çıkardınız evet hissediyorum kendim elime geliyor zaten 🙂aile planlaması cikarirmi acaba?

ysmn78 ayyyy tüylerim ürperdi resmen çok cesaretlisiniz 😭

ysmn78 bu arada kaydığını nasıl anlıyorsunuz acaba belirtisi oldumu benimde regldan sonra taharetlenirken elime birşey denk geliyor ama sadece hissediyorum öyle tutup çekicek kadar uzun değil normal mi acaba sizde yaşadınız mı ?

ketenprenses bende çok korkmuştum ama hiç acımadı bütün gün dolandım durdum nasıl çıkartıcam diye ama korktuğum gibi olmadıı

wildangel çok şiddetli bel ağrım oldu ve kanamam vardı adet değilken birde taharetlenirken alime geldi ipi hemen sağlık ocağına gittim dr a gitsen de aynısını yapıcak çek çıkart dedi🙈 birde ben ilçedeyim merkez çok uzak onun için gitmeyi gözüm yemedi bebekle🙈

ysmn78 geçmiş olsun canım🙏🏻Senin kadar cesaretli olmak vardı 😂

ysmn78 bir hemşirenin bunu söylemesi o kadar sacmaki aslında hiç tavsiye edilmiyor Allah korusun bir şey olabilir bende denicem bakalimm

ketenprenses bir arkadaşta demiş bende 2 yıl önce kaydığını anladım baya aşağı inmişti ipi daha önceden doktorda çekip çıkarınca dedim ne gerek var girmeye ipi tutup yavaşça çektim çıktı bşleyde olmadı