Anilla Asyasel kusura baksın o zaman beyefendi.sende düşme peşine keyfi geliyorsa gelsin konuşsun o senin adım atacağından çok emin ondan bu tripler uzatmalar. Bebeğinle ilgilen aksine yokmuş gibi derdi neyse gelsin çözsn
Anilla Asyasel hep adım Atan sen olduğundan bu rahatlık. Suç sende haklıysan haklı tarafta kal. Suçluysan da gidersin esin alışmış senin hep gelmene hayatta sana gelir mi ?
Rouge Asyasel cocuk ayaklansın sorun cozulur kimsenin kucagında olmaz kendi yürür olur biter biriniz bir elini digerinizin diger elini tutun tamamdır
Asyasel Anilla bı anlayan siz oldunuz sanırım diğer herkes kıskandığimi düşünmüş yazdigim şeyden asla kıskanılacak şey değil hatta bilinçli bile yapmamıştım o an ay bilmiyorum güncellemesi gelmiş diyorum ben böyle olunca
Marbled Asyasel “Senin bu kıskanç huyundan sıkıldım” demiş. Bebeği mi kıskanıyorsunuz yoksa eşinizi mi? Yani bir kadın bebeği eşinizden alacak diye mi kıskançlık yapıyorsunuz? Sanki öyle bir izlenim aldım.
Asyasel Marbled çocuğu kapıya giderken benim taşımami kast ediyor o lafından sonra çocuğu al kendin taşı kıskançlık değil böyle kıskançlık mi olur dedim cevap yok o kendi idine göre konuşuyor genelde
deleted13 Asyasel senin bu kıskanç huyundan sıkıldım neyin kıskançlığı bu kalbini kircagim çok şey var da susuyorum gibi söyler söyledi Eşin için sorun teşkil etmiş bazı davranışların ki bunları söylemiş.
Marbled Asyasel Bence benim anladığım gibi düşünüyor olabilir. Yoksa bunda kavga çıkarılacak bir durum göremiyorum.
Marbled deleted13 Kim neyi neden kıskanıyor kafam yandı. 😄 Onlar mutlu olunca ben de mutlu oluyorum yazmış ama. 😄
deleted13 Asyasel Onu demiyorum eşin”ev sahibinin bebeği kendisinden alacağını mı kıskandığını düşündü senin.”Yemin ediyorum palu ailesi dosyasına döndü olay.
Anilla Asyasel Genelleme cumle kuruyor çünkü ne alaka kıskançlıkla sacmalamis yani. Deseydin ki ben durduk yere surat astim veya laf ettin biseye tamam 👍 ama bebeği kucağına aldığın için böyle söylemiş o zaman kendisi kıskançlık yapmış 😂
Asyasel deleted13 şuan kafam benimde yandı bebeği gittiğimiz yere daha girmeden kucağıma sliyorum ayakkabıyı çıkarırken de bebeği alıyorlsr o zaman veriyorum buna kıskançlık beni kiskaniyorsun diyo😂😂
Asyasel Anilla dimi hiç olmadık alakasız bı konuda kıskandığimi söyledi bide 1-2 kere de yolda küçümser şeyler söyledi artık gotunu kim kaldırdiysa
Yasak_elma Asyasel konuşmuyorsa konuşma hiç götünü kaldırma canım kendini bi b*k sanmasın.Boşver sen bebişinle ilgilen takma kafana .Resmen bişeylere sinirlenip sinirini stresini senden çıkartmış.Stres topumusun sen
deleted13 Asyasel Tamam doğru anlamışım 😄,aranızda daha önce böyle bi durumla ilgili(farklı bir misafirliğe giderkende vs.) konuşma mı geçti örneğin”Bebeği bana ver benim kucağından alsınlar gibi gibi…