Gezmeye giderken gitcegimiz yere yaklaşınca bebeğimi ben kucağıma almak istedim ki genelde de gitcegimiz yere yaklaşınca kucağıma alırım gittiğimiz kişi benden alsın bebeği alışkanlık oldu onlar bebeğimi görüp mutlu olunca bende mutlu oluyorum diye bugün yine öyle oldu eşim bı anda sokakta laf söylemeye başladı senin bu kıskanç huyundan sıkıldım neyin kıskançlığı bu kalbini kircagim çok şey var da susuyorum gibi söyler söyledi bütün günümüzü maf etti konuşmuyoruz yarın doğum günü ama bütün herşeyi iptal ettim kutlamicam
Eşimin tartisma çıkardığı konu
Asyasel Ee sen burada kıskançlık yapmamışsın kigideceginiz yerdeki kişi alsın kucağımdan istemişssin.Esin neyin lafını yapıyor anlamadım.Demekki eşin biraz sana karşı dolmuş patlayacak yer aramış.
Yasak_elma evet aslında kıskançlık ta değil gitttigim yerde bebeği vermemezlik gibi bı huyum hiç yoktur bilmiyorum saçma bı sebepten patladı konuşmuyoruz bütün hevesimi kırdı şöyle içindekileri diyorum kavga etmek istemiyorum sus konuşma falan yapıp duruyo ilgiyi görünce bı tarafı kalkiyo
- Düzenlendi
Asyasel Kusura bakmayın ama böyle şeyleri hesaplayarak yaşamak zor olmuyor mu?Kimden alıyorsa alsın bebeği ev sahibi,bebeği babasından da mı sakınıyordunuz anlamadım,adamın da çocuğu sonuçta🤷🏻♀️
Asyasel siz cocugu mu paylaşamadınız? kız onun kucagından alsınlar bir kere ne olucak. burdan nasıl kıskançlık cıkardı ben anlamadım ?kafamda 333333 soru var suan. Kusura bakma lütfen ama cok gereksiz. kocaman cocuklu insanlarsınız benim kucağım senin kucagın mı var ?cocuk ikinizin bu bir.ikincisi gittiginiz yerde ilgiler de cocuga gidiyor size degil.