Peynirlikadayif 600 lira gelen fatura şoku yaşanıyor evimizde hanımlar .. 32 den yukseltmiyorum asla yatak odası ve çocuk odası kapalıydı ☹️ sizlerin faturaların tutarı ve bu fahiş fiyatlara yorumunuz nedir ? 😑
Bayanasii98 Peynirlikadayif gecen ay 1.100 geldi benım fatura 50 60 arası çalişiyo ve bazen 70 bile cıkıyo evimiz en üst kat ve alt katı bos zar zor ısınıyo. 1 yasında oglum 1 aylıkda ıkız kızlarım var mecbur yakıyoz valla n2yseki izmir in kışı fazla sürmez bu ay normale doner dıe dusunuyorum. Rabbım herkesın yardımcısı olsun inşallah.
Marbled Peynirlikadayif Geçen ayla aynı yanıyor. Geçen ay 600 lira gelmişti. Bu ay 757 lira gelmiş. 😒
Ayysssn 759 geldi geçen ay 500 gelmişti ayarlarıyla hiç oynamamama rağmen. Allaha havale ediyorum bişey diyemiyorum 🥲
Mavili_ Bayanasii98 faturadan çok çocuklara takıldım gerçekten helal olsun ikiz ve bir yaş bebek nAsil yetişiyorsun destekçin var mı bende 2, bebek düşünüyorum ama korkuyorum
Harleyquinn Peynirlikadayif 800 küsür geldi 😤ısınabiliyormuyuz bu faturaya bu kadar gelmesine malesef hayır
Peynirlikadayif Harleyquinn bizde öyle Gaziantep’te yaşıyoruz 1 aydır kar var 1 metreyi geçti evim giriş kat kalın giyip olabildiğince tasarruf etmeye çalışıyoruz fakat olmuyor Allah yardımcımız olsun .
bayangamzelili Peynirlikadayif bize 760 tl gibi bir fiyat geldi Biz çok yakıyoruz 1000 tl bütçemiz var yakmak için çocuk olunca insanın gözü birşey görmüyormuş gerçekten
Yasak_elma Peynirlikadayif 325 gelmişti şimdi 645 lira geldi.küçük bi kalp krizi gecirdik eşimle.Iki oda açık ve dereceyi asla yükseltmiyorum.Allah belalarını versin bu duruma sebep olan kim varsa
Bayanasii98 Yasak_elma 3 petek mecburi dehıl mi yakmak için siz nasıl ıkı petek açiyosunuz sorun çıkmaz mi bize sakın 3 petegı kapatmayın patlar dpgslgaz dedilerde.
ketenprenses Katta oturuyoruz altımız boş ısınmıyor evimde güneş görmüyor yatak odası hariç.4 petek yakıyoruz 40 derecede yakıyoruz soğuk oldugunda 45 derecede yakıyoruz. Geçen ay 546 lira geldi bu ay bakalım ne kadar gelicek…..
delibirii Peynirlikadayif sanırım en düşük fatura bizde🤭 evimiz ısı yalıtımlı kolay ısınıyor bizde genelde sadece gündüzleri yakarız. Bi tek mutfağı yakmıyoruz gece yatarkende mutlaka kapatırız 230 gelmişti