Deleted19 Lavinia_ Bu farkı nasıl anlıyorsun bilmediğim için soruyorm .Bende lazere gidicem dedikleri cihazdan farklı bi cihaz çıkmasın kazıklanmayım 😄
dolapfaresi TombulHatun canım senin hormanel bir sikintin varmiydi öyle olunca lazer ise taramaya biliyormuş ya ondan sordum
TombulHatun dolapfaresi yok canım lazer işe yaradı zaten hiç çıkmadı kıllar yani 4 sene oldu koltuk altı bacak tamamen bitti . doğum yaptıktan sonra genitalde tek tük çıktı yüzüm bitmedi sadece
Findukkk Saripapatyaaa 6-7 sene oldu yaptıralı çok memnunum, en iyi cihazlardan birini tercih etmişsiniz
Lavinia_ Saripapatyaaa maalesef canım kandırmışlar hiç Alexandrite bile değil Tek seans olarak mı gittin yoksa paket olarak mı aldın?
Lavinia_ Saripapatyaaa maalesef canım hiç bir sonuç alamasın bu cihazdan ağda görevi görüyor bir tekim. Ben sana şimdi göndericem cihazları bakarsın 😘
Lavinia_ Deleted19 başlıklar dan anlaşılıyor canım tüm merkezler kendi cihazlarını övüyorlar kaç kere şahit oldum hakikaten IPL cihazına diod diyorlar 🤦🏻♀️
gshande Deleted19 ipl olanlar dikdörtgen başlık oluyor uzun daha dar ve tüm oda aydınlanıyor atış yaptığında. Diode lazer küçük kare başlık oluyor etrafa ışık saçmiyor atış yapılan yerin 2 3 cm çapında yansıma oluyor