Ehliyetimi yeni aldım 2-3 hafta oldu. eşimle 2-3 kez trafiğe çıktım kullandım araba ama tek başıma cesaret edemiyorum.Eşim sürekli ne yapacağımı fln söylüyodu bana kurstayken hoca da söylüyordu rahattım kullanıyordum ama tek başıma süreceğime inanmıyorum o kadar bilgim yok sanki daha.Nereye park edeceğimi,hangi yönden gideceğimi,yolu fln hiç bilmiyorum.Bazilari da ehliyeti alır almaz trafiğe çıkıp ne güzel kullanıyorlar.Hic bir zaman tek başıma trafiğe çıkacağıma inanmıyorum.Siz ehliyeti aldıktan sonra ilk nasıl çıktınız trafiğe, ya da ben tek başıma çıkmam için ne yapmam lazım ? Benim gibi olan var mı ?
Tek başıma cesaretim yok(Araba sürme)
Prenssannesi bende eşimle çıktım baya sonra otoparklı olan park yeri sorunu yaşamayacağım yerlere gittim sonradan alıştım zaten. Tek başına kullanınca daha çabuk alışıyorsun
Prenssannesi ilk zamanlar size kolay gelecek yol güzergahlarını seçebilirsiniz, fazla uzak olmayan yerler tercih edin, evden çıkmadan yolun trafik durumuna bakın ben başlarda genelde markete gider gelirdim sonradan şuraya uğrayayım buraya da uğrayayım derken baktım güller gibi açılmışım
Prenssannesi ben eşimin içinde olduğu arabayı asla sürmem bildiklerimi de unutturuyor bana sürekli karışıyor deli ediyor 😂
Yorumcuanneniz, başlığı Tek başıma cesaretim yok(Araba sürme) olarak değiştirdi.