Aysegul_42 erken gebelik testi belki sonuç verebilir. Daha önceki postlarda okumustum 1 hafta kala gebeligi ögrenenler vardii

Aysegul_42 çıkar. Benim 8 gün öncesinden belliydi. 5 gün kala kan verdim

Aysegul_42 yumurtlama ne zaman ilişki ne zaman ona göre değişir canım çıkan da olur çıkmayan da

Aysegul_42 ben 5 testtir yapıyorm boş gebe olduğumu hissediyorum iki gün kalmış regle ama bnce. Bekleyn boşuna almayn tabi bazıları çıkıyor bazıları çıkmıyor heyecanlıysanz erken gebelik testi alın cikmazsada regldn sonrasını bekleyn

Elsan hiç belirtim şuan yok adet agrilair gibi var biraz gecokme olursa yaptoririm artık

Angela çünkü erken yumurtladığınız için erken belli olmuştur ama normal zamanında yumurtlayan birisi için erken bende kendini tutamayıp test yapanlrdanım gerçekten de o stresi yaşamamak lazım artık kendime söz verdim regl günüm iki üç gün geçerse test yapacağım bu ay aman modundayım bakalım her ay bu ay olsun diyordum istekliydim ama bu ay garip bir rahatlık var içimde kendisi bilir modundayım akışına bıraktım 😀

sudemsu aynen bende ama son birkaç gün kalınca ister istemez bir de belirti ağrı felan oldumu böyle oluyom ya

Aysegul_42 ben yaptım ilk gebeliğimdi ikizdi cıkmıştı da ikinci için yaptıgımda cıkmadı bende rahat davrandım günüme yakın yerleşme kanamam oldu ve diğer gün Bi kanamam başladı sancıyla 10gün sürdü hastaneye gittim tahlildi oydu buydu düşük yapmışım ne olursa olsun cıkmasada dikkatli olun