Artist My_life05 ben shıb aldım Tlm aldım arpa aldım ama hiç yükselmedi hatta düştü ya acaba bozsam yoksa yükselir mi
Mavipinokyo My_life05 bu coin nedir anlatir misiniz biraz hic bilmiyorum ama girmekte istiyorum ama cesaret edemiyorum internetten baktim bir sürü coin alma sitesi var hangisi guvenilir kafamda bir suru soru 🤔
My_life05 wildangel zararınız varsa çekmeyin zararına satış yapılmaz panik olmayın coinde şu var biraz bekletir ama gördüğü yeri unutmaz bi haberi bi anlaşması olur bi bakmışsın paran 5 x olmuş.
My_life05 wildangel ship alın bırakın uzun vade olarak ve şuan alım zamanı btc bi 38 civarını deneyecek sonra inş yukarı 🙏
My_life05 Artist bekleyin zararına hiçbir zaman satış yapmayın altın aldığınızda düşünce bozduruyormuyuz hayır kripto parayıda o şekilde düşünelim. Kaçtan aldığınızda önemli tabi.
wildangel My_life05 nasıl atılıcağını bilmiyorum bizim dogeyi babam attı kendim atmak istiyorum anlatman mümkün mü acaba
wildangel My_life05 zararım var canım o yüzden beklemedeyiz inş biran önce yükselir 5aydır beklemedeyiz
My_life05 Mavipinokyo mrb ilk önce güvenilir olan Binance sitesini indirin ve her coine yatırım yapmayın bazıları çöp projesi iyi olan coinleri tercih edin.