Duyguahin Elift nah yasardin cirkinliginden yasayamadin. Ondan senin bu kiskancligin kasevetin . Yapamadın ya kuduruyorsun dimi 😆😆😆😂😆😂😆
Duyguahin Arkadaşların yaparken sen kös kös bakakaldin anlıyorum seni. Kuduruk olmana hak.veriyorum cicim. Eeee ne yaparsın güzellik Allah vergisi. Allah vermeyince sana da kös kös bakmak kalıyo. Heee bir de hasetinden çatır çatır çatlamak. 😆😆😂😆😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁
Duyguahin Duyguahin esasında sana düğün videomu izletmeyi cok istiyorum. Senin icin ekstra göbek atıcam söz sana.
Elift Duyguahin benim arkadaşlarım da secilidir böyle namus yoksunu bı arkadaşım olamaz olmadı da hiç. G..t ne benziyorsun gördüm seni facenide biliyorum nisanlinida . İstesem yerle bir ederim hayallerini akıllı dur!!! O yuzden
Duyguahin Elift face mi biliyosan ordan bana mesaj at. Ne yapacan haset. Gel de düğünüm de göbek at belki yağların erir biraz .
Duyguahin Elift benim hayallerimi yıkmak kolay değil cicim. ÇatlasAn da patla san da cumartesi dünya evine giriyorum o beyaz gelinligi büyük bir keyifle giyicem m sen aklıma geldikçe daha da keyif alicam😆😆😂😆😂😆😂😆
Duyguahin Elift senin şu tehdit.mesajin bile karekterini ortaya koyuyor hasetsin kıskançlıktan catliyosun çatır çatır
Elift Duyguahin nisanlinla atarım sana neden atiyim bütün bu konuşmalarını oda görür ne mal olduğunu anladın mı o yüzden daha fazla sinirlerimi boz mal benim cirkin
Duyguahin Elift sen kendi yuvani yık bence Hasetlwndikce cirkeflesiyorsun cirkeflestikce kuduruyorsun.
Elift Duyguahin geri ben zaten evliyim herşeye sahibim iki kuruşluk seni mi kiskancam catliycam ergen