Elift Duyguahin geri ben zaten evliyim herşeye sahibim iki kuruşluk seni mi kiskancam catliycam ergen
Yenigelinnn Duyguahin canım cumartesi gecesi gerdek maceranı heyecanla bekliyorum yaz buraya mutlaka 😂
PinarKol Elift adisin. İnsanların acılarıyla dalga geçiyorsun. Rabbimden tek dileğim güldüğün dalga geçtiğin şeyin başına gelmesi. Öyle içten diledim istedim ki bunu. Rabbim ıslah etsin seni.
Elift PinarKol insan ol ozaman sana kimse satasmadi sen bana satastin beddua döner dolaşır başına gelir sahibine🤫
Elift PinarKol yürü Asmin kim tutar seni eğleniyorum diyordun ben sana birşey demedim kötü insan heryerde belli iste
Elift PinarKol senle kimse dalga gecmedi o dalga değil sen benimle dalga geçtim Allah belanı zaten vermiş dedim bunun karşılığı bedduaysa sana döner cicim
Duyguahin Elift elifcim senden ricam antidepresanlarını aksatma. Agresifligin azalır biraz. Kendin mutlu değilsin başkalarının mutluluğunu bozup mutlu olmayı hayal ediyosun.
PinarKol Elift beddua etmiyorum kimin arkasından dalga geçiyorsan kötü konuşuyorsan sana dönsün diyorum bu kadar ;) Neden bu kadar telaş ettin ki ayrıca :)
PinarKol Elift ayrıca insan ol falan ayıp oluyo. Ne sana kötü bişey söyledim nede hakaret ettim. Asmin e çok eğleniyorum yürü be dedim sana bişey dediğim yok. Yarası olan gocunuyor demek
PinarKol Elift sende diyorsun işte yürü asmin demişim gaz vermişim niye bu kadar dokunuyor ki sana 😊 dur sana da söyleyeyim yürü be elif kim tutar seni 😊
Elift Duyguahin sen kullaniyorsun sanırım ilaç yazık kıyamam sana Allah'a şükür ihtiyacım yok . Paronayaksin sanırım biseyler üretip hakkımda yorum yapıyorsun mutlu değilsin falan cahil cuhela
PinarKol Elift seni Rabbim e havale ediyorum o seni ıslah etsin. Sana en sevdiğim dua yı - beddua yı söyleyeyim 😊 Rabbim herkesin kalbine göre versin 😊 Çok severim bunu Kimine dua kimine beddua dır 😉
PinarKol Elift o zaman asmine yürü be dediğimde neden sinirlendin. Seni tutmadım diye mi 😊 kıyamam 😊 üzülme diye sana da söyledim yürü be diye yine beğenmedin 😊desek kabahaaat demesek yine kabahat 😊 bi yaranamadım elif be sana