Elift Duyguahin işle anam islee oya gibi nakış gibi işle bebemmm sanada bu yakışır aslan parçası 😂😂😂😂 seni
Duyguahin Anlıyorum seni cicikom. Almanyadasin herhalde. Düğünüme gelemeyeceksin be cıcikom. Taaaa alamanyalarda arkadaslarinla çatlayip patlayacaksin desene
Elift Duyguahin Almanya gotunden mi uydurdun saf kari senin sahip olmadığın herşeye sahibim çok şükür senin gibi ahlaksız kariyi haddini kimse bildirmeniz geniş popon kalkmış indireyim dedim😂😂😂😂😂
Elift Duyguahin senin gibi yalancı olamam ama tatlimm erkeklerle yatıp yatıp evleneceğin adama yamamaz kimse senin gibi bu bize yakışmaz ki burada bile senin gibi ahlaksız karılar yok
Duyguahin Duyguahin arkadaşlarınla seni guzelcecik öpüyorum cicikom. Siz de cumartesi almanyadan göbek atarsiniz bol bol 😆😆😂😆😂😆😂😆😂
Duyguahin Elift yanindakilere selam söyle cicikom. Esasında Size internetten dugunumu izletmeyi çok isterdim. Beyaz gelinlikle kırmızı kusagimlâ. Arkadaşların da bakire değildir patlaktir hahahahaha😆😆😂😆😂😆😂😆😂😆
Duyguahin Elift ooohhhh çatla da patla. Cumartesi evleniyorum yarın da kına gecem var. Ohhhh ohhhh . Çatlayin arkadaslarinla 😆😆😂😆😂😆😂😆😂😆😂😆😂
Elift Duyguahin yok evli onlar namuslu kadınlar. Senin zarın yırtılması olman namuslu olduğun anlamı taşımıyor. Kullanılmış 6. El sin cicim o kafana yerlwstir bunu
Elift Duyguahin düşer rezil olursun inşallah herkese ahahahah🤣🤣🤣🤣hucde çatlayacak kişiler değiliz biz o anı yaşadık kuş beyinli