Henna34 HANIM HANIM dinimizde eşleri mutlu etmenizde var cinsel anlamda değil mi? Biliyorsun eksik biliyorsun ama, erkek karısını mutlu edemiyorsa cinsel anlamda, reddediyor o kadın ne yapacak başka erkek içinde geçerli bu, namaz kılmadığımızı nereden biliyorsun? Cinsellik postun içine namaz da kılıyorum bu arada diye sıkıştıralım mı? Ben bir Müslüman olarak dinime de düşkünüm kocamada cinselliğede, hepsi bi arada olmuyorda benim mi haberim yok? Lütfen yazı yazarken mantığı var mı diye düşün bi olur mu🙂 biliyoruz anal günah, ve sürekli ANAL diye post açanlara günah diyoruz en çok sağlıklı değil diyoruz uyarıyoruz günah kısmını söyleriz ama, kendi günah olduğunu biliyor zaten onu da göze almış, bu anal muhabbeti sadece kadın için değil aslında erkek için daha büyük günahı var eşine arkadan yaklaştığı için, burada günde 5 vakit namazını kılan arkadaşlarımız var kocalarının cinsel anlamda mutlu edenler var eşi tarafından mutlu olmayıp mastürbasyon yapan var eee bu şimdi bize mi günah eşlerimize mi?
Gruba gelince de kim ne halt ediyorsa etsin umrumda değil benim kocamı ve vücudum beni ilgilendirir seninkinden seninki, karısını bu gruba sürüklüyen HERİF olacak şerefsizler düşünsün bunu bırak da sen düşünme biz zaten yanlış bişey olduğunu nurdan bas bas bağırıyoz, sadece sen yazmıyon biz de yazıyor HANIM abla genç kızlara da kötü örnek olduğumuz yok evlenmeden önce ilişkiye girdim diyip post açan kızlarımızı uyarıyoruz zaten ama iş işten geçmiş oluyo ne yapalım genç kızları evlenmeden önce bulup a.mına kilit mi takalım ağzımı illa bozduracaksınız sabah sabah, öneriler için teşekkürler iyi günleer dilerim✌️