Arkadaşlar selam aranıza yeni katıldım 2 ay önce Doğum yaptım ama eşimle ilişkiye giremiyorum Doğumdan iki ay geçmesine rağmen dikişlerim çok acıyor doktora sordum dikişlerin iyi normal zamanla geçer ağrı diyor ama geçmiyor İnan’ın canım çok yanıyor hiç başına gelen oldumu bu arada normal doğum
Cinsel ilişki
GamzeCivac 2 ay uzun bi süre bence başka doktora git benim dikişlerim 1 haftada düzelmişti
GamzeCivac pskolojik falan olabilir mi acaba 2. Haftada dikis agrim gecmisti 40imda agda bile yaptim🤔
Canım bi tanıdığım da normal doğum dikişleriyle 4-5 ay ilişkiye girememişti.Ben sezeryan oldum 40 ım biter bitmez gayet rahat ilişkiye girebiliyorduk ama normali bilmiyorum
GamzeCivac o psikolojik sanırım çünkü bende öyle oldum hala aklıma gelince acıyacak gibi gelir ve acır. Yakında korkun geçince ağrının da geçtğini göreceksin
Bilmiyorum ya canım aşırı yanıyor psikolojik değil afedersiniz ama girip çıkarken çok acıyor içeride hareketsiz tutunca acımıyor acaba ağız tarafında mı bi sıkıntı var
GamzeCivac herkesin farklı iyileşme süresi cnm
GamzeCivac evet cnm benimde öyle oldu,Doğum yapalı 4 ay olacak yarın,ilk ikinci ay denemeye çalıştık ama cok zor oldu,yarı bıraktık 😥bi kaç hafta sonra tekrar denedik gene olmadı,3.5 ay fln olunca gene deneyelim dedik,cokkk zor oldu ama bu sefer olacak dedim 🙈cok acı ceksemde yarı bırakmadım,eşim kıyamadı bırakalımm dedi yokkk dedim bu gece olacak 😂oldu da,sonrasında cok acı cektim ama pişman olmadım,bi kaç gün sonra tekrar yaptık o zaman cok acımadı🥰biraz sen dişini sıkmalısın cnm,cok zor ama yapacak bişi yok,eşim öncesinde oral da yaptığı halde cok acı cekmiştim 🥺