Merhaba kizlar ❤️
Çok fazla kil ve lazer ile ilgili post gördüm ve böyle bir post açmak yararlı olacak diye düşündüm 🙂
Lazer 4 çeşitir
buz lazer
diod lazer
Alexandrait
iğneli epilasyon
Ama çoğunluk merkezler IPL cihaz kullanıyor ve diod cihazı diyorlar çoğu posta bunu gördüm benim de başıma geldi.
Şimdi size farkalarini elim den geldiğince anlatıcam umarım işe yarar ☺️

Buz lazer - soprano ve soprano ıce cihazları dır. buzlazer.com bu siteden de şehiriniz de nerde buz lazer yaptıra bilirsiniz ona baka bilirsiniz 🙂 genelikle buzlu olduğu için acısı çok yoktur. Pahalıdır, kalıcı çözümdür
Diod lazer - 810nm dalga boyutun da lazerdir buz lazerden tek farkı buzsuz olmasıdır az da olsa acı hissediyorsun ama dayanılmayacak gibi bir acı değil.
Alexandrait Lazer - sarışın ve tuyleri siyah olanların tercihi dır acısı çok yoktur
İğneli epilasyon - yüz için tavsiye edilir yukarda bahs ettiğim hiç bir cihaz yüz için etkili değildir asla bitirmez.
Ve bu gelelim bu merkezlerde olan IPL cihazına nasıl anlaşılır işlem yapıldığı zaman tüm odayı işik kaplar ve gözleri yorar uzun ve diktortken başlığa sahib ağda görevi görür sadece hiç bir işe yaramaz.
Başka sorularınız varsa sora bilirsiniz 🙂

bankician umarım yararlı olur bu bilgiler 😘
    buz lazer de diod başlıklıdır tek farkı buzlu olduğu için acı hissetirmemesi buz lazerin ismi sadece soprano ve soprano ice dir 🙂

Lavinia_ alexandrite lazere gittim bende sarışın olmamama rağmen kıl köklerim kalın ve siyah olduğu için çok etkili oldu bitti diyebilirim. Çok faydalı olmuş canım eline emeğine sağlık 😘🥰🌼

Lavinia_ inşallah doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum 🙂 sen hangisini önerirsin sence hangisi daha etkili ve çabuk etki gösterir? Bu Arada çok yararlı Bi post 🤸‍♀️💕😘😘

Ask_hosmus Bu Arada çok yararlı Bi post 🤸‍♀️💕😘😘

Teşekkür ederim canım benim ❤️
          Kıl tipin ve ten rengin ne reng ?

Lavinia_ aslında kıllarım gür ama ben hemen hemen 6,7 yıldır ağda yapıyorum kendime inceledi ama jilet vursam gürleşir hemen biliyorum arada üşenip vurduğum oldu jiletle, esmerim bu arada🙂

Ask_hosmus diod ve buz lazer çok etkili olur canım ❤️ buzlazer.com dan bir bak şehrin de buz lazer nerde var ama biraz bahalıdır 🙄 dioda aynı mahluk bir fiyata diod

Lavinia_ valla eşimle peşin peşin konuştum 😂 3 çocukla ağda mı bilmiyorum nasıl olur 🤔😂 ben sanki buz lazerli tercih edicem gibi, fiyatı çok mu pahalı acaba ki, zaten bikini bölgesi hariç her yerimi düşünüyorum

Ask_hosmus Alemsin ya😂 ama cidden en iyisi bu lazer acısı yok fiyatları bilmiyorum ya ben tüm vucut gidiyorum etkisini cidden görüyorum (dioda)

Ask_hosmus ben aciya dayana bildiğim işin dioda gittim yani dayanılmayacak gibi değil 😂 3 cü seansa gidicem bu ay koltuk altım da kolum da falan hiç bir şey yok

Lavinia_ ay ne güzel yaa darısı bana gerçi şuan kılım çıkmıyor hamilelikten dolayı 😂 bacaklarım bomboş 😂😂

Ask_hosmus olur olur hiç merak etme öyle bir zaman gitt ki yarıda bırakmak zorun da kalma bırakınca hem paran boşa gidiyor hem vaktın